adam_123
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar a25 ve a 15 one ui kaça kadar güncelleme alacak
4 Comments
sdere
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-10-2025 11:21 AM in
Galaxy A
bunu kimse bilemez sadece ilgili Samsung birimleri bilir çünkü güncelleme yenilik ve düzeltme için yapılır
MuhammedA24
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-10-2025 11:24 AM in
Galaxy A
Nasıl bilemez dostum😂 bir telefon çıkarıldığında x yıl kadar güncelleme sözü verilir ve her yıl 1 büyük güncelleme alır
sdere
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-10-2025 11:34 AM in
Galaxy A
kusuruma bakma ama aynı düşüncede de değilim iPhone 5,6 yıl güncelleme sözü veriyor doğru ama bu android için genel olarak sadece sınırlı sürüm üretim telefonlar için geçerli ve bu samsung için var sayarsak 4 yıl Android yazılımı için 5 yıl da android güvenlik güncelleştirmeleri s21 22 23 24 ve 25 için geçerli ve s serisi gibi amiral modellerde geçerli
A serisi gibi daha uygun fiyatlı modellerde bu süre daha kısa olabilir. yani bu kısa dememde s serileri gibi var sayımdan bahsedemem genel olarak 2,3 yıl olarak sınırlı kalır üretici üst seviye ürününe daha çok yatırım yapar alt ve orta seviye ürünleri sürekli kullanıcı tarafından değiştirileceği için yatırımı kısıtlıdır. anlatabiliyormuyum 🙏🙏 a serisi kötü demiyorum m serisi de kötü değil sadece ekonomik sebeplere göre yenilik yapılır
A serisi gibi daha uygun fiyatlı modellerde bu süre daha kısa olabilir. yani bu kısa dememde s serileri gibi var sayımdan bahsedemem genel olarak 2,3 yıl olarak sınırlı kalır üretici üst seviye ürününe daha çok yatırım yapar alt ve orta seviye ürünleri sürekli kullanıcı tarafından değiştirileceği için yatırımı kısıtlıdır. anlatabiliyormuyum 🙏🙏 a serisi kötü demiyorum m serisi de kötü değil sadece ekonomik sebeplere göre yenilik yapılır
UmutIsBackInBus iness
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-10-2025 11:22 AM in
Galaxy A
4 yıl desteği var hangi sürümle geldiyse 4 fazlasını alır en son