cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui ana ekran pil

(Topic created on: 01-04-2024 05:35 PM)
479 Views
saboA54
Active Level 5
Options
Galaxy A

image

Kendi kendine kısıtlanmamışa alıyor nedeni nedir 
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Orası ayrı,derin uyku ayrı bir yer ve ayrıca kullanımdayken veya ekran ile işlem yaparken optimize olması normal çünkü kullanımda oluyor.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
One Ui Ana ekranını kısıtlamayın Kısıtlanmamış'a alın yoksa takılmalar veya Hatalar alırsınız. Zaten Oto şekilde bu ayara alır normalde de telefonun Kendi ana ekranı zaten. Samsung'un uygulamaları bildirim göndermeyip kısıtlanmamışta olurlar karışmanızı önermem diğer uygulamalar için zaten Optimize'de kısıtlı yapabilirsiniz onlar için.

Ama önemli uygulamalarınızı Kısıtlı ayarına almanızı önermiyorum. 😊
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Eminmisiniz ben hiç ellemedim bende şuan optimizede
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Yok Zaten o kendiliğinden Kısıtlanmamış'a alıyor imkansız diğer şekilde olması. Söz Ettiğimiz şey One Ui Home yani Bixby veya Samsung Acount gibi. Telefonun genel işlevi Android System Intelıgent'i de devre dışı bırakamazsınız yada bırakırsanız telefon doğru çalışmaz çünkü Android işlevi Bu tarz şeyler. 👍
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Evet biliyorum dediğiniz şeyleri bende optimizede idi kısıtlanmamışa getirdim
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Demek ki karşılaşmamışsınız bir hata ile Normalde Hata olabiliyor böyle olunca En doğrusu Kısıtlanmamışta bırakmak. ama One Ui home'da bu dediğiniz işlevi var Normalde diğer temel uygulamaları Pil olarak kısıtlayamıyoruz. 😊
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Teşekkür ederim
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim. 😊