cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 7 pil sağlığı

(Topic created on: Saturday)
228 Views
Artisit34
Active Level 8
Options
Galaxy A

Arkadaşlar pil sağlığı özelliği smart tutor üzerinden kaldırılmış. Artık sadece ayarlardan görülebilirmiş ama o da sadece s25 serisinde varmış (ben s24 fe, a36 56 da da var sanıyordum ama müşteri hizmetleri sadece s25 serisinde var dedi) neyse sonuç olarak şuanda one ui 7 ile birlikte smart tutor üzerinden bile pil sağlığını öğrenemiyoruz.

Bu durumu bildirdiklerini söylediler ama henüz geri dönüş yapmamış samsung onlara. Pil sağlığını bir güvenlik güncellemesi ya da başka bir güncelleme ile getirilmesini bekliyorlarmış.

Bir marka pil sağlığını neden saklar ki?

12 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Hala 1 yol var.
Öncelikle Play Store üzerinden LogLog uygulamasını indirin. Log kaydını okuyabilmek için gerekli.

* Telefon Uygulamasını açıp *#9900# tuşlamasını yapın
(Otomatik Engelleyici açıksa kapatın yoksa ekran gelmez. İşlemler bittikten sonra tekrar açabilirsiniz.)

* Açılan ekranda en aşağıya inip Run dumpstate & Copy SD Card yazan seçeneğe tıklayın.

Bastıktan sonra dosya kaydedicek önce. Dosyaya bir isim vermeniz gerekli istediğiniz ismi verebilirsiniz.

* Bir süre bekleyin. Genelde 3-5 dakika sürüyor. Sonrasında Dosyalarım uygulamasından Log klasörünü bulun ve tıklayın. Farklı bir klasörde olabilir dosya yolunu kopyalama bittikten sonra size belirtiyor.

* Bütün ZİP'leri çıkartın. En büyük boyuta sahip olanlar yer alacak . Sırasıyla klasörlere girerek çıkartın.

* En sonunda yaklaşık 140 160MBlik bir TXT dosyası bulunuyor. Onu LogLog uygulamasında açın. mSavedBatteryAsoc aratmasını yaparak en yakın sonuca gidin. pil değerinizi görebilirsiniz. (varsa mSavedBatteryBsoh aramasınıda yapabilirsiniz o daha doğru. Nedense bazı cihazlarda görünmüyor Bsoh.)
Anilkc
Active Level 2
Galaxy A
Arkadaşımda s24fe var ayarlarda dongu sayisi,pil sağlıği gibi detaylar gözukuyordu sadece 25 serisinde değil
s24fe
Expert Level 2
Galaxy A
Arkadaşınız csc değiştirip ui 7 kurmuş mu?Türkiye csc öncesi göremiyordum çünkü
0 Likes
Anilkc
Active Level 2
Galaxy A
Yok resmi geldi
s24fe
Expert Level 2
Galaxy A
Wow
0 Likes
Anilkc
Active Level 2
Galaxy A
Ancak s23fe kullanan arkadasimda gozukmuyor garip
s24fe
Expert Level 2
Galaxy A
Türkiye'ye saklanıyor.İkinci el değeri korumak amaçlı diye düşünüyorum.Slovenya CSC ile indirilmiş One UI 7'li bir S24FE kullanıyorum,bende gözüküyor.1748099020624.jpg
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Türkiye tarafında S24 FE A56 ve A36da da var. Müşteri hizmetleri bilgilere nerden ulaşıyor anlamıyorum.
s24fe
Expert Level 2
Galaxy A
Kimsenin kimseden haberi yok Türkiye yönetiminde.