Original topic:

One UI

(Topic created on: 04-12-2020 12:24 AM)
432 Views
EmreK
Active Level 6
Options
Galaxy A
Arkadaşlar one uı ne oluyor. Ben önceden iphone kullanıyordum oradan örnek verirseniz daha iyi anlarım.
12 Comments
BERKTAHA
Active Level 4
Galaxy A
iphone bırakıp samsung a serisi mi aldın aferin sana😁😁
0 Likes
EmreK
Active Level 6
Galaxy A
Yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendimi. Evet iPhone kaliteli ama androidin verdiği özgürlüğü veremiyor ve samsungun değiştiğini farkettim.
0 Likes
BERKTAHA
Active Level 4
Galaxy A
Sen biraz yeni telefonunun tadını çıkar zamanla sende anlarsin
0 Likes
Galaxy A
kullandığın arayüz
0 Likes
Galaxy A
samsung'un android üzerindeki kendi tasarımı
0 Likes
FerhatakcA9
Expert Level 5
Galaxy A
samsung un basit kullanımı olan genel olarak yuvarlatılmıs hatlar ile zenginlestirdigi sezgisel arayüzü günlük hayata herşey elinin altında ve samsung onu uı ile köklü bi değişiklik yaptı bence en iyi arayüz şuanda en güncel sürümü 2.1 iphone un arayüzü çok sade ve güzel değil bence
EmreK
Active Level 6
Galaxy A
iphone göre çok çok tatlı. s4 mini kullanırken de iphone özeniyodum. a51 çıkınca da incelemesini izlemiştim çok hoşuma gitmişti arayüz bende aldım. iphone sıkıyor ama illa ki değişiklik yapacaktır
0 Likes
FerhatakcA9
Expert Level 5
Galaxy A
inş iphone da yapar bi degisiklik
MASTERsss
Active Level 6
Galaxy A
işletim sistemi olarak android kıullanıyorsun. ama samsung saf android vermiyor üstüne kendi arayüzünü ekliyor. bi nevi iki işletim sistemi birden kullanıyo gibisin.
saf android kullanmamasının sebebi özelleşmek istenmesi benin kanımca. androidi sadece uygulama destekleri almak için kullanıyolar