cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI Ana ekranı

(Topic created on: 08-22-2024 09:11 AM)
327 Views
grains_of_salt
Active Level 4
Options
Galaxy A

One UI Ana ekranı Storede Yok Güncellemek İstiyorum Apk İzin vermiyor güncellemeye küfür edeceğim bu samsunga yeter artık ne duruma düşürdü beni ya Allah belalarını versin zaten ısınıyor kasıyor cihaz verdiğim paranın gramını hak etmiyorlar xiaomi vardı elimde eskiden 60hz tazeleme hızı fln filan a34'e bin basardı lanet olsun nereden aldım bu telefonu bilmem Samsung pişmanlık. 🤬 

13 Comments
Galaxy A
Güncelleme daha yayınlanmadı 6.1.1 ile güncellenecek
Galaxy A
Umarım iyi güncelleme gelir her gelen gideni aratıyor Güncellemeler de ısınıyor ve mobil veride aşırı şarj yiyor ayrıca 8 saat içinde şarj 100 oluyor dolum süresi bile uzadı
Galaxy A
Cihaz ne
0 Likes
Galaxy A
A34
Galaxy A
Misal şuanda One UI Ana ekranı güncelledim eskisine nazaran daha kötü oldu direk sildim adamlar yazılımın y'sini bilmiyor yada telefonu nasıl maf edip yenisini aldırırız derdindeler daha 1 sene olmadı alalı cihaz beni kanser edecek 6.1.1 de İyi olmazsa Samsung almam daha satarım üstüne para katarım başka model alırım
Galaxy A
Servise gönderin bence
0 Likes
Galaxy A
6.0 sürümde bunlar yoktu 6.1 ila nisan 1 temmuz güvenlik güncellemesi sonrası oldu ısınma falan şarj süresi uzadı
Galaxy A
Cihazı sıfırlayın bence a54 de bu kadar sorun yok
0 Likes
Galaxy A
Sıfırladım şarjı optimize olurken 7 saat dayanıyordu daha sonra 1 hafta geçti optimize oldu 5 saat ekran süresi veriyordu cihazdan cihaza **bleep** var anlaşılan güncelleme gelsin olmazsa samsunga elveda diyeceğim.