Original topic:

One UI 8.5

(Topic created on: 03-25-2026 07:09 PM)
365 Views
mendeleyev
Active Level 6
Options
Galaxy A

Herkes one ui 8.5'i neden bu kadar çok bekliyor, ne gibi özellikler gelecek? Baktım biraz da öyle inanılmaz ya da yenilikçi özellikler göremedim, nedir tam olarak sürekli sorulmasının sebebi

14 Comments
axishey6301
Active Level 4
Galaxy A
Beta surumdeyim çok da değişen birsey yok en göze batan panel özelleştirme... birde simgeler 3 boyulu gibi
0 Likes
mendeleyev
Active Level 6
Galaxy A
Aynen ben de gelecek özellikleri okudum ve öyle aman aman bi şey göremedim o yüzden sordum. Bu kadar çok soruluyor olmasi garip geldi
0 Likes
Galaxy A
Sadece panel özelleştirme veya Simge görünümleri olarak bakmak yanlış.
Arka planda beklentimiz çok yüksek. Özelikle pil performansı konusunda. ( Ama boşa bekleyiş her zamanki gibi sorunlu bir güncelleme olacak)
Yine de bizimkisi umut.
Ben daha çok Galaxy AI yani galeriden fotoğraf düzenleme kısmında ki yenilikleri beklemekteyim. Tabi oda s26 daki gibi tam kapsamlı verilmeyecek diye düşünüyorum.
Yani hem faydalı hem boş bir güncelleme gibi birşey 😁😁😁
0 Likes
mendeleyev
Active Level 6
Galaxy A
Pil performansını tek bir güncelleme ile çözmeleri mümkün değil, bunun için donanım ve yazılımın tamamının samsunga ait olmasi gerek ama başka üreticilere ait birçok kapalı kaynak kod var samsung telefonlarda. O konuda pek de ümitli olmamak gerek bence.
0 Likes
Galaxy A
8.5 dan pil hususunda nedense iyi bir optimizasyon beklettim var. Umuyorum öyle olur.
0 Likes
mendeleyev
Active Level 6
Galaxy A
Umarım olur ama benim çok beklentim yok maalesef. Apple yazilim ve donanımın tamamini kontrol ediyor ama onlar bile tam optimizasyon yapamadılar
0 Likes
Galaxy A
Apple ios 26 da çok büyük tökezledi zaten. Ve hala da durumu çözebilmiş değil. Neyse hepimiz için hayırlısı olsun diyeli. Bekleyelim ve görelim.
0 Likes
mendeleyev
Active Level 6
Galaxy A
Ne konuda tokezledi optimizasyon mu? O konuda bilgim yok ama apple'ın getirdiği lockdown mode baya iyi güvenlik açısından, google da yapsa keşke öyle bir şey
0 Likes
Galaxy A
Apple bi kere yapay zeka da sınıfta kaldı.
Sıvı cam çoğunluk ile beğenilmedi. Bu göreceli bir kavram tabi ve buna göre de öyle Apple olmaktan çıktı.
Ben en son 15 pro seri kullanıcısıyım. 15 de zaten genel bir ısınma problemi mevcuttu asla çözemedi. Yapay zekaya da bu telefon donanımsal olarak yetersiz dedi. Ki yeni serideki yapay zekayı da gördük.
0 Likes