Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Samsung A36 Telefonu 4 Gün Önce Aldım Ve Sarj Çok Hızlı Bitiyor Ne Yapmalıyım View Post
A35 kullanıyorum. Gece olduğu için parlaklığı en düşüğe çekiyorum. Telefonu açarken yani kilit ekranındayken parlaklık kendi kendine yükseliyor ve... View Post
?? A71 model View Post
A55 cihazımda wifi ağı bağlı olmasına rağmen kilitliyken internet bağlantısı yok uyarısı görünüyor. Mecburen wifi simgesinden kapat aç yapınca... View Post
Galaxy A55'in titreşim motor tipinin ne olduğu ile ilgili bilgisi olan var mı Ben araştırmama rağmen net bir şey bulamadım. View Post
Merhaba arkadaşlar telefonum çok ısınıyor her uygulama girdiğimde ısınıyor telefonumu elime alsam da ısınıyor geçen sene bu kadar ısınmıyordu bu kadar... View Post
Samsung a16 model View Post
Bu nedir samsung ram yönetimi çok kötü 4.5 GB ram 4 GB ram kullanıyor en az bu minimum 2.5 GB a kadar inmesini istiyorum oneui 5.1 de harbiden... View Post
Mobil veri bl açık kullanıldı View Post
User | Likes Count |
---|---|
630 | |
354 | |
311 | |
302 | |
263 |
User | Count |
---|---|
25 | |
24 | |