One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Amoled ekran da sade renk duvar kağıdı yaptığımız zaman kilit ekranı neden çizikler oluşuyor ekran yanma muhabbet i olurmu View Post
Kasma sorunu good lock uygulaması biraz yaptı ve uygulamalar fazlaydı sildim biraz düzeldi sizde böyle ufak sorunlar oluyormu View Post
2 Saatten Fazladır YouTube İzledim Ve Çok Hafif Bir Isınma Oldu Buda Değerleri Nasıl Sizce? View Post
Samsung garanti servisine göndermiş olduğum cihazım bana tekrar geri ulaştığında imeisinin değişmiş veya farklı olduğunu gördüm telefonu değiştirmiş... View Post
A56 A56 A56 A56 A36 A36 A36 A36 View Post
A 24 güncellemesi gelmedi View Post
Cihaz neredeyse 3 yıllık , batarya sağlığı %95 sizce iyimi ? View Post
Güvenlik 1 kasım 2024 sürüm yüklü 2 ay oldu gelirken One UI 7 mart gelmesi çok geç ya vallahi saçma gibi geldi One UI 6 erken gelmişti View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
21 | |
20 | |
18 | |
18 |
User | Likes Count |
---|---|
940 | |
441 | |
406 | |