Original topic:

One UI 7 Bug

(Topic created on: 3 weeks ago)
316 Views
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Alt kısımda Game Booster simgeleri kaldı gitmiyor
image

17 Comments
OğuzS24Fe
Expert Level 3
Galaxy A
Kardeşim benim dediğimin bununla alakasi yok zaten geç ve sorunlu güncelleme verirken yetiştiremezken adamlae yeni tel çıkarıyor? Parayı veren düdüğü çalar diyorsun ekran suresi 5 saati geçmeyen bug dolu s23u s24 serisi telefonlar birsuru forumda
Galaxy A
ben sorun yaşamadım yaşayanlarda bilgisizlikten her önüne geleni paylasiyor paylaştıkları sorun bile degil ben oyun oynamıyorum sosyal medya kamera kullanimiyla günü çıkartıyor
OğuzS24Fe
Expert Level 3
Galaxy A
Oyun oynamasın mı millet kardeşim yani adam gidiyor 2023 yılında samsungun en iyi telefonunu alıyor yok bug oluyor yok oyun oynaymazsin yok batarya 3 saat gidiyor ondan sonra yok ekrani fhd yap 60hz dusur a05s gibi kullan burda sorun telefonun bataryası donanımı değil ha özensiz ve üstüne geç gelen yazılım ben burada bunu eleştiriyorum simdi one ui 8 gelecek gene cogu telefonda birsuru sorun olacak ısınacak kasacak bunlara alıştık artık ama bu sorunlar apple'da olmuyor simdi diyeceksin apple'in modeli az o zaman samsungda az model çıkarsın kardesim madem üstesinden gelemiyor beceremiyor
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Bugün çok fazla oyun gonderisi açıldı
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Bu sefer de samsung oyunları bozdu anlaşılan😅
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Ah samsung ah....