cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Niçin memnun kalmadım?

(Topic created on: 06-19-2020 11:11 AM)
372 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

image

Cihazların genel sorunlarını sıralayacak olursak:
A320F/DS (A3 2017): Çok ısınma,hafızanın sıfırlamaya rağmen dolması
     Lansman yazılım:6.0.1
     Son güncelleme:8.0.0

Galaxy S4: Şarj soketi yaptırmama rağmen bozuluyordu.
Lansman:4.2.2
Güncelleme:5.0

Galaxy A5 2017: Bataryasından çok memnundum Eray kardeş ancak parmak izi okuyucu ve şarj soketi çok cabuk nem algılıyordu. Dışarıda yağmur yağarken hemen nem uyarısı veriyordu ve uyarı 1 gün sonra anca gidiyordu.

A3 2016: Bu cihazın sorunu Android 7 yi aldıktan sonra başladı. Herşey çok güzeldi ancak pil hiç dayanmıyordu. 
Lansman:5.0
Güncelleme 7.0

SMR-381: Gear pro adlı bu saatte bir sorunum yoktu ancak bazenleri telefona gelen bildirimler ekrana gelmiyordu. Zaten bundan sonrada Mi Band 2 aldım ve şu anda Mi Band 3 kullanıyorum...

A10: Cihazın sesi çok düşük geliyordu ahizeden ve cihaz olur olmadık yerde kasıp kalıyordu. (Listede yok tu çünkü onda samsung hesabından oturum açmadım)

Yani demem o ki aldığım her cihazın bir sorunu vardı. Ben sabredip herseferinde samsung aldım ancak artık bıktım. Yani tek seferde 5750 tl verip 6 yıllık telefon almak daha mantıklı geldi bana.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
1 Comment
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
su formumu dikkatlice okursaniz yasadiginiz sorunlardan çoğunu duzeltebilirsiniz
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/android-10-sorunları-yasayan-arkadaslar/td-p/465...