cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Nem Algılandı Sorunu

(Topic created on: 12-20-2023 06:48 AM)
10487 Views
TTTTRTR
Active Level 1
Options
Galaxy A

Bu aptalca özelliği kim keşfetti de telefonlara koydu bilmiyorum ama problem bile isteye yazılımsal yapılıyor. Telefon açık mod da hiç bir şekilde bu uyarı kaybolmuyor. Tüm kurutma vs işlemlerini yaptım yine de olmadı en sonunda telefoncuya götürdüm o baktı etti hiç bir sorun yok abi dedi telefonu açarken sarja taktı ve sorunsuz sarj aldı daha sonra çıkar tak yaptı tekrar aynı sorun. 

Bu nem algılandı muhabbeti %85 Yazılımsal bir hata yabancı formlarında okuduğum kadarıyla bilerek yapılıyor ve özelliği kapatmanın herhangi bir yolu yok gibi duruyor var ise bilgilendirir misiniz lütfen 
3 Comments
TTTTRTR
Active Level 1
Galaxy A
Apple dan Androide döndüğüme bin pişmanım. İşim gereği mecbur kaldım 3 tane Samsung değiştirdim aha bu da 4 olcak
0 Likes
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy A
Linkte belirtilen islemleri yap ve sonra cihazi yeniden baslat. Duzelme olmazsa samsung yetkili servisinden destek alman gerekir.

https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Nem-Algılandığında-Ne-Yapmalıyım-Cihazım-Şarj-Ol...
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayarlar > uygulamalar > sağ üstteki üç nokta > uygulama tercihlerini sıfırla yapıp cihaxı yeniden baslat,düzelmezse,

Ayarlar > uygulamalar > usb > depolama verisini sil yapıp cihazı yeniden baslat.1703053395310.jpg1703053395354.jpg1703053395404.jpg
0 Likes