cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

NFC

(Topic created on: 04-24-2024 05:39 PM)
1117 Views
Sidar9
Active Level 2
Options
Galaxy A
Kimlik kartımı yakınlaştırıyorum nfc ile okumuyor 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy A
nfc özelliği oldugunu biliyorum ama onun için demedim.Nfc ile ilgili problem varsa verisini sil dedim.Şehiriçi kartı kendi uygulamasından kullanıyorsundur ve destekliyordur ama kimlik için destekleyen uygulama olmayabilir.

View solution in context

0 Likes
15 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Bu özellik bizde Kısıtlanmıştır İsterseniz Tekrar Tam Çip Yerine Yaklastirmayi Ve NFC'ye Kaydetmeyi deneyin.
Sidar9
Active Level 2
Galaxy A
Normal bir banka hesabı açıyorum onaylamak için nfc ile okumak istiyor kimliği okumuyor
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy A
ayarlar > uygulamalar > nfc yazfıgında nfc çıkıyorsa tıklayıp depolama veriyi silip cihazı yeniden baslat,olmazsa yedek alıp cihazı sıfırla,yine olmazsa uygulamayı yapan yere ulaş yüklediğin yerden veya müşteri hizmetlerinden.
0 Likes
Sidar9
Active Level 2
Galaxy A
Telefonun kendi nfc özelliği var zaten şehir içi kartımı okuyor kimliği okumuyor
Solution
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy A
nfc özelliği oldugunu biliyorum ama onun için demedim.Nfc ile ilgili problem varsa verisini sil dedim.Şehiriçi kartı kendi uygulamasından kullanıyorsundur ve destekliyordur ama kimlik için destekleyen uygulama olmayabilir.
0 Likes
Sidar9
Active Level 2
Galaxy A
Deniyicem
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy A
Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
0 Likes
Citos
Active Level 7
Galaxy A
Kimliği okuması için kimliğin nfc üzerinde uzun süre beklemesi gerekiyor. İşlem tamamlanınca banka uygulaması size gerekli yönlendirmeleri yapıyor.
0 Likes
Sidar9
Active Level 2
Galaxy A
Baya uzun bekledi ama sonuç vermedi
0 Likes