cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Modlar ve Rutinleri nasıl kullanıyorsunuz?

(Topic created on: 01-21-2024 09:10 PM)
496 Views
ApolloA345G
Active Level 6
Options
Galaxy A
Arkadaşlar membersda çok bulamadım bu konuyu. Merak eden arkadaşlarımızın da faydalanması amacıyla modlar ve rutinleri nasıl ve ne için kullandığınızı açıklarsanız sevinirim. Mümkünse ekran görüntüsü atarsanız daha güzel olur.
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben daha çok pil odaklı kullanıyorum
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Ben bunlar için kullanıyorum. Birincisi galeri ve whatsappı açtığımda ekranın kapanma süresini 10dk yapıyor, böylece sinir olmuyorum. İkincisi de geceleri hızlı şarjı kapatıyor. Bence en mantıklı kullanma şekli bunlar. Daha detaylı şeyler istiyorsan bunun ayrı yapılmış programları var onlara bakmak daha mantıklı.1705861084159.jpg1705861084204.jpg
ApolloA345G
Active Level 6
Galaxy A
Programlar neler bilginiz var mı?
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Macrodroid, Automate ve Tasker bu uygulamalar arasında açık olarak en iyileri. Ama Macrodroid dışındakileri öğrenmesi daha zor, üçünü de yer yer kullanan birisi olarak söylüyorum.
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Hocam good lock tan rutinleri indirip bakabilirsiniz örneğin cihaz şarjda şarj 100 e geldiğinde akıllı uyarı verebilir ben mesela 100 olduğunda şarj doldu şeklinde uyarı vermesi için rutin ayarladım veya touch macro var örneğin **bleep** yaptığınız bir işlem var mesela kamerayı açmak bunu siz yapmak yerine bir defalığına mahsus touch macro ile kaydedip ana ekranda widget e tıklayarak yapabilirsiniz dediklerim size karışık gelebilir good lock üzerinden rutinleri indirin ekran görüntüsü alıp Google play store den çeviri uygulamasını indirip çevirin daha iyi anlayacaksınız
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar kardeşim. 😊 Rutin Kullanmıyorum normalde, Gerek duymuyorum ama Mod kullanıyorum bu şekilde benim kullanımım. 👇

Görüldüğü üzere genel olarak Pil Ve Şarj Konusunda.

Hava durumu güncellemesi ise Hava durumuna girdiğimde eğer Konumum kapalı ise Otomatik açıyor diğer modlar ise herkese Önerdiğim modlar Pil Tasarrufu şarja takınca Hızlı şarjı açma Veya dolunca Mobil veri ve Güç tasarrufu açma Vb. 😊

Biraz Pil tüketir Modlar ama kolaylaştırıyor pekçok şeyi 1705861402452.jpg
jope
Active Level 6
Galaxy A
Ben 2 adet rutin kullanıyorum sadece. Wi Fi ayarlarından **bleep** kullanılan yerlerde wi Fi ac özelligini etkinlestirdim. Wifi baglaninca Mobil Veriyi kapatıyor. Baglantı kesilince acıyor.
Birde kamera veya galeriye girince ekran parlaklığını acıp kapatıyor.1705927132580.jpg1705927333994.jpg