Original topic:

Mesajlar gitmiyor

(Topic created on: 05-26-2020 06:56 PM)
386 Views
KaanCalıskan
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhabalar A70 kullanıyorum andriod 10 geldikten sonra internet çekiyor gibi wi-fi ve hücresel veri var gibi gözüküyor ama internet yok aslında kapatıp açınca düzeliyor bazen düzelmiyor reset atınca telefona düzeliyor arkasından 2 dk sonra aynı durum olabiliyor daha önce bu konu hakkında buraya konu açmıştım ama sadece instgramda  oluyor sanıyordum aslında genel olarak bu durum varmış ne yapmam lazım formatta attım 2 kere düzelmedi

cybercider
Active Level 8
Galaxy A
a70 lerde geri çekilen android 10 güncellemesinin yenisi geldi mi gelmediyse bu yaşadıklarınız muhtemelen android 10 kaynaklı.
0 Likes
KaanCalıskan
Active Level 3
Galaxy A
yeni güncelleme bekliyorum nisan ayından beri hatta sordum öyle bir güncelleme yok dediler
0 Likes
cybercider
Active Level 8
Galaxy A
o zaman ya android 9 a döneceksiniz yada böyle devam. Bir de telefonu sıfırlayın verilerinizi yedekleyerek.
0 Likes
ardaS23Plus
Active Level 6
Galaxy A
önceki sürüme dönün? önceki sürüm android 9 ise rom bulup onu yükleyin hemen servise vermeyin çözüm bulamazsanız son çözümdür servise göndermek
0 Likes
KaanCalıskan
Active Level 3
Galaxy A
hocam rom artırmak istemiyorum garanti kapsamında kalmıyor mu
0 Likes
ardaS23Plus
Active Level 6
Galaxy A
ben sadece root gibi şeylerin servis sıkıntısı olduğunu biliyorum bi googleye sorayım ve yükleyeceğiniz rom stock rom yani orjinal rom olduğu içim götürmediğini düşünüyorum custom rom içinde root ve orjinal romu geliştirme amaçlı olduğu için garanti custom romda gider bi bakalım
0 Likes
KaanCalıskan
Active Level 3
Galaxy A
O da olabilir belki ben karistirdim ama çok oynamak istemiyorum bu ayarladi
0 Likes
Selimmm
Active Level 2
Galaxy A
hocam servise falan verme daha kötü olur cihaz hangi servisten hayır geldi apple haricinde güncellemeden kaynaklı bende de oluyo düzeltme güncellemesi geldiğinde umarım giderilir bu sorun...
0 Likes
KaanCalıskan
Active Level 3
Galaxy A
Hocam bıktım vallaha mesajlar gitmiyor sayfa yenilenmiyor kafayı yediriyor canlı desteğe yazdım güncelleme yok arıza bildirimi daha önce hiç gelmedi bize dedi
0 Likes
Selimmm
Active Level 2
Galaxy A
Aynen saçma bi durum bende deliriyorum nefret ettim yurt dışına yüksek boyutlu düzeltme yolladı bi bizi kandırıyorlar