cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Merhaba arkadaşlar

(Topic created on: 04-10-2025 08:46 PM)
276 Views
Şeyhmusöz
Active Level 8
Options
Galaxy A

Samsung galaksy A16 almayı düşünüyorum almalımıyım 6 yıl güncelleme alacakmış bana pek inandırıcı gelmedi doğrumu acaba

52 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Alır muhtemelen ama,muhtemelen telefonun işlemcisi güncellemelerde yetersiz kalıcaktır bir süre sonra.
Şeyhmusöz
Active Level 8
Galaxy A
Aynen zaten android 15 alsa çöker zaten bu kadar yükseltme bana inandırıcı gelmedi
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Hocam bu işlemci 17 18 leri görür ama 19 20 leri göreceğinden emin değilim(bu arada android 15 konusunda abartmayalım 😊 g99 şuan android 14de gayet iyi günlük kullanım olarak. 15de az bir performans düşer en fazla..)
Alisjjsjs
Active Level 6
Galaxy A
Yok Niye Çöksün 8gb Ram Var Helio G99 Var Yoksa Samsung Verirmiydi Bu Cihaza Güncelleme Android 15'de Bu Cihazın Oldukça Akıcı Çalışacağındanda Eminim Ayrıca
Şeyhmusöz
Active Level 8
Galaxy A
Bilmiyorumki A16 çok hoşuma gitti fakat çevremdekiler de kötülüyor anlamadım
Alisjjsjs
Active Level 6
Galaxy A
10000 Bin TL İçin Gayet Güzel Cihaz Tecno Spark 30 Mesala Çok Daha Pahalı Bir Cihaz Ama Ondada G99 İşlemcisi Var En Kritik Nokta Olan İşlemcide Ve Ramide Eğer Alabilirsen 8gb Rami İle Performansı Gayet İyi Kamerasıda Çok Güzel Bataryasıda Daha Ne Olsun Fiyatına Göre Güzel Bir Cihaz Cidden Kendimde Kullandığımdan Söylemiyorum Bunu Cidden Öyle Bir Cihaz Olduğunu Rahatlıkla Söyleyebilirim
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Hocam Eğer uzun kullanma gibi bir amacınız yoksa (4 5 yıl sonrası.) Üzmez.
Alisjjsjs
Active Level 6
Galaxy A
Ben 3 2 Sene A12 Kullandım İdare Etti Animasyonları Kapatarakda Kasmaların Önüne Geçtim Ve Uygulamardada Performansı İyiydi Gayet Instagram Falan
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Hocam belki bu cihazda o şekilde kullanılabilir. Bunu zaman göstericek, G99a 6 yıl verdiyse artık optimize işide samsungda 😊