cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Members'ta yeni hesap açma

(Topic created on: 10-27-2024 04:18 PM)
317 Views
_Haftanin_
Active Level 7
Options
Galaxy A

Arkadaşlar daha önce de sordum ama yorumlarda pek fazla cevap bulamadım gerçekçi olarak. Bilenler varsa yazsın lütfen

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Yapay zekaya yazdırdım o anlattı mükemmel şekilde 😂 anlamazsan bi Türkçe öğren

Google hesabı oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Google Hesap Oluşturma Sayfasına Git: Tarayıcınızda [Google Hesap Oluşturma](https://accounts.google.com/signup) sayfasına gidin.

2. Kişisel Bilgileri Girin:
- Adınızı ve soyadınızı yazın.
- Kullanmak istediğiniz bir kullanıcı adı belirleyin (bu, e-posta adresiniz olacak).

3. Şifre Oluştur:
- Güçlü bir şifre oluşturun. Şifrenizin en az 8 karakterden oluşması, büyük ve küçük harf, rakam ve özel karakter içermesi önerilir.
- Şifreyi onaylamak için tekrar girin.

4. Telefon Numarası ve Kurtarma E-posta Adresi:
- İsteğe bağlı olarak bir telefon numarası ve kurtarma e-posta adresi girin. Bu bilgiler, hesabınızı kurtarmanıza yardımcı olabilir.

5. Doğum Tarihi ve Cinsiyet:
- Doğum tarihinizi ve cinsiyetinizi girin.

6. Hizmet Şartlarını Kabul Et:
- Google’ın hizmet şartlarını ve gizlilik politikasını okuyun ve kabul edin.

7. Doğrulama:
- Eğer telefon numarası girdiyseniz, Google size bir doğrulama kodu gönderecektir. Bu kodu girin.

8. Hesap Oluşturma İşlemini Tamamla:
- Tüm bilgileri doğru bir şekilde girdikten sonra "Hesap Oluştur" veya "Devam Et" düğmesine tıklayın.

9. Hesabı Kullanma:
- Hesabınız oluşturulduktan sonra, Gmail, Google Drive ve diğer Google hizmetlerine erişim sağlayabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek kolayca bir Google hesabı oluşturabilirsiniz.

Simdiii
Samsung hesabı oluşturmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Samsung Hesap Sayfasına Git: Tarayıcınızda Samsung'un resmi web sitesine gidin veya telefonunuzda "Ayarlar" bölümünden "Hesaplar ve Yedekleme" sekmesine erişin.

2. Hesap Oluştur: "Hesap Oluştur" veya "Yeni Hesap" seçeneğine tıklayın.

3. Kişisel Bilgiler: Adınızı, soyadınızı, doğum tarihinizi ve cinsiyetinizi girin.

4. E-posta Adresi: Geçerli bir e-posta adresi girin. Bu adres, hesabınızı doğrulamak ve şifre sıfırlama gibi işlemler için kullanılacaktır.

5. Şifre Belirleme: Güçlü bir şifre oluşturun. Şifrenizin en az 8 karakterden oluşması ve büyük-küçük harf, rakam ve özel karakter içermesi önerilir.

6. Hizmet Şartlarını Kabul Et: Samsung'un hizmet şartlarını ve gizlilik politikasını okuyun ve kabul edin.

7. Doğrulama: E-posta adresinize bir doğrulama kodu gönderilecektir. Bu kodu alarak ilgili alana girin.

8. Hesap Oluşturma İşlemi: Tüm bilgileri doğru bir şekilde girdikten sonra "Hesap Oluştur" düğmesine tıklayın.

9. Tamamla: Hesap oluşturma işlemi tamamlandığında, giriş yapabilir ve Samsung hesap özelliklerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek kolayca bir Samsung hesabı oluşturabilirsiniz.

View solution in context

32 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung account üzerinden sadece 1 hesap olarak membersten devam edebilirsin aynı account hesabın üzerinden başka hesaplar açamazsın. Yeni hesap açmak için yapman gereken yeni bir samsung account hesabı açıp members'e girmen.
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
Buradan uygulama üzerinden açılmıyor herhalde öylemi yada İnternet sitesi üzerinden. Bazı arkadaşlar aynı hesap üzerine 20. Hesabını açtığını söylüyor pek inanmasamda
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Aynı account hesabı üzerinden 20. hesap mı yanlış anlamayın ama ben inanmadım ilk defa sizden duyuyorum. İsterseniz web sitesi üzerinden yeni hesap açabilirsin. Daha sonra telefondanda oturum açar yeni hesaba telefondan devam edersiniz.
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
Birde yeni telefon numarası olması gerekiyormuş doğru mu
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
Eskisinin üzerine olmuyormuş
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Onu tam bilmiyorum. O tür adımlar hesap oluştururken karşınıza çıkar. Daha önce ben hiç 2.bir account hesabı açmadım. Birden fazla account hesabı açanlar bu tür soruları iyi bilir.
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy A
Sağol Teşekkür ederim.
Galaxy A
Bir de yeni google hesabiyla oluyor diye duydum yani her yeni hesap için bir google hesabı ne kadar doğru bilemiyorum
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Eğer google hesabı üzerinden members'e otomatik bağlanılıyorsa o daha kolay. Çünkü google hesabında telefon numarası olmadanda istediğin kadar hesap açabilirsin.