cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

McAfee devre dışı bırakma

(Topic created on: 12-26-2021 02:27 PM)
4255 Views
Members_Vg8O3k8
Beginner Level 4
Options
Galaxy A

Galaxy A51 cihaz korumasında McAfee'yi etkinleştirdim, cihazı aşırı yavaşlatıyor ve cihazın pil tüketimini artırıyor. Nasıl devre dışı bırakabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim. Ayarlardan Uygulamalara giriniz. Uygulamalarınız yazan yerin yanında noktaların yatay olarak devam ederek bittiği en sağdaki yere kadar gelip tıklayınız. Sıralama ölçütü çıkacaktır. Burada sistem uygulamalarını göster seçeneğini seçiniz. Aşağı doğru geliniz burada "Device Security" seçeneğini seçiniz. Burada durmaya zorla(force stop) seçeneğini seçiniz ve daha sonra veriyi sil seçeneğini seçiniz. Daha sonra Cihaz Bakımına girip Cihaz Güvenliğine baktığınızda Kapalı olduğunu göreceksiniz...

View solution in context

7 Comments
tolgaS24FE
Expert Level 1
Galaxy A
Cihaz bakımı na gir sonra pile dokun orda arka plan kullanım sınırlanıra bas sonra derin uykuya alınmış uygulamalar sekmesine bas sonra üst tarafta artı işaretine bas ve ordan mcaafe bulup üstüne tıkla alt kısımda ekle diye bir seçenek çıkacak.
UmtTncr
Active Level 7
Galaxy A
Yk o mcafee degil cihazin kendi guvenligi
tolgaS24FE
Expert Level 1
Galaxy A
Yanlış okumuşum
Solution
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim. Ayarlardan Uygulamalara giriniz. Uygulamalarınız yazan yerin yanında noktaların yatay olarak devam ederek bittiği en sağdaki yere kadar gelip tıklayınız. Sıralama ölçütü çıkacaktır. Burada sistem uygulamalarını göster seçeneğini seçiniz. Aşağı doğru geliniz burada "Device Security" seçeneğini seçiniz. Burada durmaya zorla(force stop) seçeneğini seçiniz ve daha sonra veriyi sil seçeneğini seçiniz. Daha sonra Cihaz Bakımına girip Cihaz Güvenliğine baktığınızda Kapalı olduğunu göreceksiniz...
Members_Vg8O3k8
Beginner Level 4
Galaxy A

çok teşekkür ederim..

Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim kardeşim ne demek 😊
Galaxy A
Gereksiz ben sildim direk
0 Likes