cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Lansmanı boşuna bekledik arkadaşlar

(Topic created on: 01-22-2025 10:34 PM)
325 Views
SanalYargıç
Expert Level 4
Options
Galaxy A

Canlı yayında%99 yapay zekadan bahsettiler %1 S25den bahsettiler🥺

Resolved!
Enes96
Active Level 7
Galaxy A
Güncellemeden bahsetmediler 🥺
s24fe
Expert Level 1
Galaxy A
Gayet dolu bir lansmandı,S25 umurumda değildi One UI 7 ve AI önemli idi benim için gayet güzel beslendik...
SanalYargıç
Expert Level 4
Galaxy A
Hocam sadece yapay zekadan bahsettiler
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy A
Arkadaşlar yeni cihaz almayı düşünenlere tavsiyem 26 serisini beklemeleri yönünde.
Lansman a değişecek olursak;
Her yıl samsung kullanıcılarını tatmin etmeyen bir lansman
SanalYargıç
Expert Level 4
Galaxy A
Abi 25 inde alabilirsin gayet güzel ama lansman için aynı şey diyemem
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy A
Kral 24ultra dan 25 serisine geçmek için mantıklı sebep göremedim .tabi görüşüne saygı duyarım ama lansman ağırlıklı olarak yapay zeka ön planlıydı
SanalYargıç
Expert Level 4
Galaxy A
Kanka hızlı olsun dersen de geçebilirsin
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy A
S24 Ultra yavaş değil ki?
Ya dostum o kağıt üzerindeki hız farklarını biz standart kullanıcılar hissedemeyiz tabi eski bir cihaz kullanmıyorsan .
Bendeki cihaz yavaş bir cihaz değil ki "aaaa ne kadar hızlı YouTube ye giriyor s25 serisi " diyeyim
SanalYargıç
Expert Level 4
Galaxy A
A35 kullanıyorum kanka Eski değil ve seninkine yavaş demedim Sadece 25 seninkinden bir tık daha hızlı
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy A
Evet işte ben de o bir tık için kendi cihazım ile kıyas yapınca geçiş yapmayı mantıklı bulmadım (bu kendi bakış açım)
O sebepten eğer 26 serisinde kamera ve batarya konusunda bir gelişme olursa ona geçiş yaparım dedim. Benim için önemli olan kamera ve batarya konusu
Onun haricinde işlemci, ram, ekran zaten eksik kalır yanı yok 25 serisinden 24ultranın