cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Konum📍

(Topic created on: 3 weeks ago)
176 Views
Berkay03
Active Level 8
Options
Galaxy A

Hava durumu için net bir konum ayarı varmı? Hava durumumda sürekli mahallemi yada yan mahallemi gösteriyor. Bu durumu yaşadığım il veya ilçe olarak nasıl ayarlayabilirim?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Büyüteç simgesine tıklayıp istediğiniz il ve ilçeyi yazıp kaydedebilirsiniz. Konuma gerek yok.

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Hayır, teşekkürler. Bu mesajı tekrar gösterme kutucuğu varsa işaretleyin. Ben dediğimi uyguladım. Konum kapalıyken bile sadece kaydettiğim yerin hava durumunu gösteriyor.

View solution in context

10 Comments
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Buradan konum ekleyebilirsiniz.1748471296310.jpg
Berkay03
Active Level 8
Galaxy A
Ben mod ve rutin olarak hava durumuna giriş yapınca konumun açılmasını ayarlamıştım. Yani konum seçmek yerine bulunduğum yerin konumunu görüyorum. Ama ben sadece il veya ilçe olarak nasıl ayarlayabileceğimi bilmiyorum.
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Büyüteç simgesine tıklayıp istediğiniz il ve ilçeyi yazıp kaydedebilirsiniz. Konuma gerek yok.
Berkay03
Active Level 8
Galaxy A
Pekala hocam yardımınız için teşekkürler😊
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim. Bi deneyin, olduysa geri dönüş yapın. Merak ettim. 😊
Berkay03
Active Level 8
Galaxy A
Hocam düzeldi ama sürekli yenilerken bu yazı çıkıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? 1748471787449.jpg
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Hayır, teşekkürler. Bu mesajı tekrar gösterme kutucuğu varsa işaretleyin. Ben dediğimi uyguladım. Konum kapalıyken bile sadece kaydettiğim yerin hava durumunu gösteriyor.
Berkay03
Active Level 8
Galaxy A
Galiba çözdüm hocam. Çok teşekkür ederim😊🙏
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim kardeşim.
İşe yaradığına sevindim.. 😊