- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Telefonumla konferans yapamıyorum bir kişiyi aradığım zaman arama ekliyorum ilk aradığım kişi beklemeye alınıyor yukarıda birleştir diyor birleştiriyorum konferans yapılamıyor diyor nedeni nedir sorun telimdenmi acaba anlamadım
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-24-2022 06:28 AM in
Galaxy AMerhaba Hakan2121,
Cihazınızda konferans görüşmesi yapabilmeniz için arama bekletme özelliğini aktif hale getirmeniz gerekiyor.
Cihazınızdan Telefon öğesine dokunun.
Ekranın sağ üst köşesinden üç nokta öğesinden Ayarlar > Diğer ayarlar > Arama bekletme öğesine dokunarak aktif hale getirin.
Bu işlem sonrasında konferans görüşmesi yapamıyorsanız cihazınıza farklı bir sim kart denemesi ve GSM operatörünüzle görüşmenizi öneririz.
Eğer cihazınızda kaynaklı bir sorun varsa cihazdaki verileri bir alana yedekleyerek cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamanızı öneririz.
Teşekkürler.
MOD

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-24-2022 06:28 AM in
Galaxy AMerhaba Hakan2121,
Cihazınızda konferans görüşmesi yapabilmeniz için arama bekletme özelliğini aktif hale getirmeniz gerekiyor.
Cihazınızdan Telefon öğesine dokunun.
Ekranın sağ üst köşesinden üç nokta öğesinden Ayarlar > Diğer ayarlar > Arama bekletme öğesine dokunarak aktif hale getirin.
Bu işlem sonrasında konferans görüşmesi yapamıyorsanız cihazınıza farklı bir sim kart denemesi ve GSM operatörünüzle görüşmenizi öneririz.
Eğer cihazınızda kaynaklı bir sorun varsa cihazdaki verileri bir alana yedekleyerek cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamanızı öneririz.
Teşekkürler.
MOD