cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Konferans

(Topic created on: 02-23-2022 10:27 PM)
672 Views
Hakan2121
Active Level 6
Options
Galaxy A

Telefonumla konferans yapamıyorum bir kişiyi aradığım zaman arama ekliyorum  ilk aradığım kişi beklemeye alınıyor yukarıda birleştir diyor birleştiriyorum konferans yapılamıyor diyor nedeni nedir sorun telimdenmi acaba anlamadım

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Hakan2121,

Cihazınızda konferans görüşmesi yapabilmeniz için arama bekletme özelliğini aktif hale getirmeniz gerekiyor.

Cihazınızdan Telefon öğesine dokunun.

Ekranın sağ üst köşesinden üç nokta öğesinden Ayarlar  > Diğer ayarlar > Arama bekletme  öğesine dokunarak aktif hale getirin.

Bu işlem sonrasında konferans görüşmesi yapamıyorsanız cihazınıza farklı bir sim kart denemesi ve GSM operatörünüzle görüşmenizi öneririz.

Eğer cihazınızda kaynaklı bir sorun varsa cihazdaki verileri bir alana yedekleyerek cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamanızı öneririz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

1 Comment
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Hakan2121,

Cihazınızda konferans görüşmesi yapabilmeniz için arama bekletme özelliğini aktif hale getirmeniz gerekiyor.

Cihazınızdan Telefon öğesine dokunun.

Ekranın sağ üst köşesinden üç nokta öğesinden Ayarlar  > Diğer ayarlar > Arama bekletme  öğesine dokunarak aktif hale getirin.

Bu işlem sonrasında konferans görüşmesi yapamıyorsanız cihazınıza farklı bir sim kart denemesi ve GSM operatörünüzle görüşmenizi öneririz.

Eğer cihazınızda kaynaklı bir sorun varsa cihazdaki verileri bir alana yedekleyerek cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamanızı öneririz.

Teşekkürler.

MOD