cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kilit Ekranı Bildirimleri

(Topic created on: 09-05-2023 12:11 PM)
395 Views
takcay
Active Level 6
Options
Galaxy A

Telefonda müzik açıksa, kilit ekranında müzik widgetının altındaki bildirim simgeleri, telefonun ekranı kapatıldığında yukarı çıkıp aşağı iniyor. Telefonda neredeyse hep oluyor tablette daha nadir oluyor. Ama uzun süredir olan bir durum. Güncelleme ile düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Geri bildirim olarak da gönderdim ama belki burada daha hızlı görülüp hızlı çözülür diye buradan da paylaşıyorum.

A54

7 Comments
takcay
Active Level 6
Galaxy A
Yani küçük bir sorun düzeltilsin diye yazdım beğenemediniz mi? Herkes kullandığı telefonun/tabletin sorunsuz olmasını ister geri bildirimlerin ve bu platformun amacı da bu zaten
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
haklısınız bu sorunlaeın çözümü için burada belirtilmeli
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Allah kimseye böyle dert vermesin,insanlar ne dertlerle uğraşıyor...
0 Likes
takcay
Active Level 6
Galaxy A
Yürüyüş yaparken müzik değiştirmek için ekranı açıp kapatıyorum ve her seferinde bu şekilde olması bence hoş değil. Her şarj başlığında sizin isminizi görüyorum. Eğer bunu kendime dert görseydim sorun yaşamamak için 3310 kullanırdım zaten.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
😊😉
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben de A54 5G kullanıyorum ama ben de öyle bir sorun yok hatta şöyle söyliyim ne ısınma ne donma ne takılmalar hiçbir derdim yok bu A54 de herkesin kullanımına bağlı değişebiliyor
0 Likes
takcay
Active Level 6
Galaxy A
Eğer memnunsanız sevindim. Ben de genel anlamda memnunum. Donma takılma konusu dediğiniz gibi göreceli bir kavram. Mesela ben arada sırada ufak tefek takılmalar hissediyorum. İlk aldığım zamana göre güncellemelerle daha iyi hale geldi ama hala var. Bir de şu önemli benim bundan önceki telefonum a51 idi. A51' e kıyasla hem ekranının 120 Hz olması hem de işlemcinin daha güçlü olmasıyla A51' deki gibi takılma hissedilmiyor ama ben a51'den önce xz premium kullandım. O üst segment bir telefondu ve hala yedek olarak kullanılıyor. 2017' nin telefonu olmasına rağmen A54' te takılıyor dediğim yerlerde o takılmıyor. Takılmadan kastım donup beklemesi değil, sayfa kaydırırken biraz pürüzlü kayması. Şu an s23 kullansanız ve buna geçseniz hiçbir derdim yok demezsiniz. Ama sonuçta orta segment bir telefon kullanıyoruz ve o telefonların yarı fiyatına alıyoruz. A54 orta segment bir telefona göre iyi zaten orta segmentte dediğim tarzda bir takılma olmazsa üst segmentler satılamazdı 😀
0 Likes