cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kişiye özel arama ekranı yapma

(Topic created on: 04-09-2024 03:01 AM)
6205 Views
atilla00
Beginner Level 3
Options
Galaxy A
Arkadaş herkese merhaba. Ben kişiye özel arama ekranı fotoğrafı koymak istiyorum ancak arama ekranına fotoğraf koyduğum zaman kim ararsa arasın o fotoğraf çıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

0 Likes
9 Comments
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy A
Kişiler uygulamasında ilgili kişinin profile giriyoruz. Ardından sol alttaki üç noktaya tıklıyoruz ve çıkan seçenekler arasından "arama arka planını düzenle"yi seçiyoruz. Gerisini zaten çözersiniz hocam.
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy A
+
0 Likes
atilla00
Beginner Level 3
Galaxy A
Çok teşekkür ederim hocam çok sağolasın :)
0 Likes
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy A
Kişiye özel arka plan ayarlama seçeneği çok uzun bir süredir Samsunglarda mevcut. Nasıl yapıldığını anlattım hocam. Dilerseniz siz de yararlanabilirsiniz.
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy A
Birisi daha sormuştu geçen iphonedeki gibi tam ekran kaplamiyor ama bence tam ekran kaplasa daha güzel
0 Likes
Galaxy A
Yok hocam kaplıyor bende
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy A
Nasıl kaplıyor hangi ayardan yapalım Apple da direk kişilerden yapılıyor samsung da kaç takla atıyoruz koymak için fotorafi
0 Likes
Galaxy A
Hocam kişilere gir ıstedıgın kışı aç altta sağda daha fazla aç arama arka planı orda ben onu uı 5.1 kullanıyorum bende oyle yalnız hee resmi yapamayabılır
0 Likes
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy A
Profil fotoğrafı ayarlamayla karıştırıyorsunuz. Arama arka planı tam olarak appledaki gibi işliyor. Ayrıca kişiler uygulamasında profil fotoğrafı paylaşımı seçeneği de var. Samsung account'unuza bir fotoğraf koyduktan sonra profil fotoğrafı paylaşımını açarsanız, diğer samsung kullanıcılarının rehberinde seçtiğiniz fotoğrafınız görülmeye başlar.
0 Likes