cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kendi kendine kapanma

(Topic created on: 04-19-2021 05:48 PM)
291 Views
furk4krts-A51
Active Level 6
Options
Galaxy A

Geçen hafta teknoloji mağazasından a51 almıştım 

Aldığım gün zaten Android 11 geldi. Dün telefon kendi kendine 3 kez yeniden başlatıldı ısınmayla alakası yok çünkü netflixte de kapandı bir yerden görmüştüm güç tasarruf modunu kağatınca düzeliyor diye şuan lık bi sıkıntı yok ama sorunu neyden olduğunu çözemedim bu olayı yaşamış olan ve çözen var mı 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

İstersen sorunun anlaşılabilmesi için samsung members üzeriden hata raporu göndermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza kardeşim

Hızlı hata raporu göndermek için link bırakıyorum bakarsınız https://bit.ly/33WO9d8

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

İstersen sorunun anlaşılabilmesi için samsung members üzeriden hata raporu göndermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza kardeşim

Hızlı hata raporu göndermek için link bırakıyorum bakarsınız https://bit.ly/33WO9d8
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba' furk4krts ' şürekli olarak 3 kez mi kapanıyor
0 Likes
furk4krts-A51
Active Level 6
Galaxy A
Hayır aracılığıyla bir şekilde
0 Likes
furk4krts-A51
Active Level 6
Galaxy A
Aralıklı oluyor
0 Likes
furk4krts-A51
Active Level 6
Galaxy A
Şimdi hata raporu göndermeyi denedim ama oldumu anlamıdm göndere bastım bekleyin dedi
0 Likes
furk4krts-A51
Active Level 6
Galaxy A
Bir de güç tasarrufu modunu kapattıktan sonra bir sorun olmadı
0 Likes
Galaxy A
Bugünlerde en çok gördüğüm sorun Büyük ihtimal yazılımsal Hata raporunun da gidip gitmediğini yardım al bölümünde geri bildirimler kısmından kontrol edebilirsin Gönderirken hata raporu oluşturuluyor diyorsa beklemeyip göndermen gerek, orda sorun var
0 Likes
furk4krts-A51
Active Level 6
Galaxy A
Hata raporunu gönderenemişim şimdi gönderdim büyük ihtimal yazılımsla birey güç tasarrufu mofu açık kullanıyorum şimdi kapalı şuan bi sıkıntı yok hata raporunu da gönderdim ne zamana dönerler
0 Likes
Galaxy A
2 3 gün içinde dönerler
0 Likes