cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kendi kendine şarj oluyor

(Topic created on: 06-15-2020 09:09 PM)
16704 Views
1tepegun
Active Level 3
Options
Galaxy A

Telefon şarja ya da usb takılı olmadığı halde usb takılı diyor şu anda düzeldi ama daha sonra tekrar eder mi?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
melihakiin07
Active Level 8
Galaxy A
Sana nasıl çözeceğini söylüyorum.Sarj aletini sokete tak çıkart 3 4 dk sonra kaybolur o hata.Kafayi yemiştim bi ara

View solution in context

0 Likes
Solution
YarGıc
Active Level 6
Galaxy A
Batarya yüzdeni Hiç bir Zaman kritik Seviye altına %15den aşağıda şarja takma

View solution in context

0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba 1tepegun,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
14 Comments
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Benim eski telefonda öyleydi anakart yanmış demişlerdi garantisi bittiği için ücrt talep etmişlerdi inşallah yazılımsaldır
0 Likes
1tepegun
Active Level 3
Galaxy A
tekrar etmezse garantiye göndermem zaten ya
0 Likes
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
servis en güzeli sonra kullanıcı hatası derler sorun yeniyken götürmenizi tavsiye ederim imkan varsa elden götürün genelde 1gün gibi kısa bir sürede sorunu çözüyorlar
0 Likes
stormqngel
Active Level 3
Galaxy A
arkadaşlar benimde telefon kulaklık modundan çıkmıyor bir yardım edermisiniz
0 Likes
murat67
Active Level 2
Galaxy A
kulaklık jakini temizle
0 Likes
YarGıc
Active Level 6
Galaxy A
Bunun 3 sebebi var
1- cihazın Şarj Soket Yerine Toz veya Sıvı Teması Sonucu Kısa devre Yaparsak Kendini Şarj ediyor Gibi gösterir bu ilerleyen zamanlarda anakartın Yanmasına Telefonun Açılmayacak bir hale gelmesine sebep olabilir Böyle bir durum söz konusu ise Saç kurutma makinasının Soğuk hava modunda kurutmak olucaktir.
2- Cihazi Çok fazla Şarjda takılı Bırakmak Ve Bataryanın Ömrünün bitmesine ramak kaldığını Gösterebilir.
3- Yazılımsal Bir sorun olabilir İlerde Bu batarya Değişimine Neden Olur.
0 Likes
1tepegun
Active Level 3
Galaxy A
şarj olabilir çünkü gece uyumadan önce takıp sabah uyanınca anca çıkarabiliyorum en az 8 saat şarjda kaliyo telefon
0 Likes
YarGıc
Active Level 6
Galaxy A
Peki %15 altında Şarja Takıp En az %70 %80 dolmadan Şarj cihazını Çıkardığın zamanlar oldumu ? Ayrıca Bu durum Genelde Şarj yerine TOZ Veya Sıvı Teması Kaçması sonuçu oluşuyor.
0 Likes
1tepegun
Active Level 3
Galaxy A
evet bazen 30 40da da taktığım oluyo ama 100 ken çıkarıyorum bazen 0dan direk 80 falan olunca çıkarıyorum
0 Likes