cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kablo ile Ekran Yansıtma (A51)

(Topic created on: 01-09-2021 12:21 AM)
3398 Views
uysld007
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba telefon ekranını TV'ye kablo ile yansıtmak istiyorum. Resimde ki gibi ürünler buldum ama bazı telefonlarda çalışmıyor, güvenemedim. 

A51 kablo ile görüntü aktarmaya uygun mu?

Eğer uygunsa önerebileceğiniz Type-C'den HDMI'a görüntü aktarabileceğim ürünler var mı?

not: Smart View özelliğini kullanıyorum fakat TV'nin interneti arada kesilebiliyor.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba duranuysal,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Galaxy A51 cihazımızda, MHL desteği bulunmamaktadır. Görüntüyü aktarmak istediğiniz cihaz destekliyorsa, Smart View ile kablosuz görüntü aktarımı yapabilirsiniz. Smart View ile görüntü aktarım işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/24f3f845-4611-43a8-b616-999914921466/#!topic/ba%C4%9F...

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
_A20_
Active Level 7
Galaxy A
Kardeşim ben aldım bu kablodan bütün telefonlarda çalışıyor hepsiburada'dan aldım gayet güzel ürün ve net aktarıyor televizyona görüntüyü tavsiye ederim bi uygulama ile çalışıyor Ezcast adında ben memnunum bence sende bundan al

Screenshot_20210109-011343_Chrome.jpg

ARDAEFEGRP38
Active Level 10
Galaxy A
bende nfc yok smart view kullanamıyorum .d
0 Likes
uysld007
Active Level 3
Galaxy A
Ben de Nfc sürekli kapalı olmasına rağmen Smart View kullanabiliyorum. Tv ayarlarınızı kontrol edin bence
0 Likes
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy A
air droid yükle hem telefona hem televizyon a o daha basit
0 Likes
uysld007
Active Level 3
Galaxy A
Bu kablosuz ama
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba duranuysal,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Galaxy A51 cihazımızda, MHL desteği bulunmamaktadır. Görüntüyü aktarmak istediğiniz cihaz destekliyorsa, Smart View ile kablosuz görüntü aktarımı yapabilirsiniz. Smart View ile görüntü aktarım işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/24f3f845-4611-43a8-b616-999914921466/#!topic/ba%C4%9F...

Teşekkürler.

MOD

0 Likes