cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

KG Status Checking (00) nedir

(Topic created on: 4 weeks ago)
198 Views
S24FE_A36_Android
Active Level 6
Options
Galaxy A
Cihazım a36 bir kezliğine bootloader açıp kapattım önceden böyle mıydı bilmiyorum ama böyle olmuş garantiye zararı olur mu KG Status Checking (00) bilen var mı nasıl kaldırırız.

image

Şuan ki kunladiğim s24 fe cihazda bootloader kapalı olmasına rağmen KG Status Completed (0) statüsünde.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Actixel
Expert Level 1
Galaxy A
Merhabalar.
Cihazı sıfırladığınızda ilk 1 hafta kg status checking olarak görünür. Cihazı kurup oturum açtıktan sonra 1 hafta ardından completed yazar. Garanti durumuyla alakalı değildir. Bootloader açıp kapatmak cihazı sıfırlayan bir durum olduğu için gayet normal checking yazması. Eğer bootloader kilidini açtıktan sonra resmi olmayan bir yazılım flash etmezseniz garantiniz bozulmaz. Resimde gördüğüm kadarıyla garantiniz hala geçerli çünkü Warranty Void 0x0. Kısacası bir problem yok.

View solution in context

11 Comments
YunusG
Expert Level 1
Galaxy A
Bootloader açıldığından olmuş olabilir ama resme baktığımda garanti geçerli görünüyor. Endişelenilecek bir şey yok. Ama başka bir sorum var. Belki cihaz 1 aylık bile değilken neden bootloader'ı açma gereği duydunuz?
YunusG
Expert Level 1
Galaxy A
Cihaz açıldığında Wi-Fi'ye bağlayın ve geliştirici seçeneklerinde OEM kilit açma seçeneğini tekrar görene kadar cihazı kapatmayın/yeniden başlatmayın. Bu uyarıyı yapayım sadece.
Galaxy A
Tamamdır deneyeceğim
0 Likes
Galaxy A
Güncellemeler gelir mi bu statüde
0 Likes
YunusG
Expert Level 1
Galaxy A
Şu anda garanti geçerli (Warranty Void : 0x0), yani evet, güncellemeleri alabileceksiniz.
Galaxy A
Tamamdır
0 Likes
Galaxy A
Dsu loader denemek için geliştirici seçenekleride android 16 deneyeyim dedim android diye açıldı tepki vermedi stok yazılıma geri döndü stabil sürüm değilmiş
YunusG
Expert Level 1
Galaxy A
One UI'de DSU pek sağlıklı değil maalesef. Checking olduğu zaman Knox, cihaz ilk açıldığında internet ile bağlantı kurarak lisansı doğrulamaya çalışır. Bağlantı geldiğinde ve lisans doğrulaması tamamlandığında OEM kilit açma seçeneği de görünür. Eğer lisans doğrulaması yapılamadan cihaz kapatılır ise otomatik okarak cihaz kilitlenir.
Galaxy A
Oem kilit açma seçeneği açık