cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

KABLONUN ve SARJ CIHAZININ DOGRU SEKILDE BAGLI OLDUGUNA EMIN OLUN SORUNU

(Topic created on: 01-30-2021 01:37 PM)
9723 Views
korkukolik
Active Level 1
Options
Galaxy A

A31 model telefonumu alalı 1,5 ay ol

image

uyor ve başlıkta da belirttiğim üzere kablonun ve sarj cihazının doğru takıldığına emin olun yazısından kurtulamıyorum ve telefonum şarj oluyor ama çok yavaş oluyor. Sarj cihazı takılıyken, ayarlardan hızlı şarjı aktif hale gelmiyor. Fabrika ayarlarına geri döndüm, kabloyu ve adaptörü de kontrol ettim ve gözle görünür bir sorun bulamadım kabloda. Sorun devam ediyor. Bu sorunu güncelleme ile mi ilgili acaba ve ne yapicaz?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
serdarr
Active Level 9
Galaxy A
A31 in zaten dolum süresi 2 buçuk saat falan bende A31 kullaniyorum hızlı şarjı açsamda 2 buçuk saatte doluyor aldığım günden beri aynı 5 ay falan oldu. yani normal senin dolum süresi

View solution in context

Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba korkukolik,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

16 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Orijinal şarj cihazı değil ise buna benzer sorunlar hatalar alma şansınız var ama büyük ihtimalle bu cihaz hızlı şarj özelliği de desteklemiyo şarj aleti eğer desteklemiş olsa hızlı şarj açma kısmı aktif edebilirsiniz
korkukolik
Active Level 1
Galaxy A
Telefonumu alalı 2 ay kadar oldu ve içinden çıkan orijinal kablo ve adaptörü kullanıyorum. Baslarda ger şey normaldi ama iki gündür bu sorunu yaşıyorum.
korkukolik
Active Level 1
Galaxy A
Telefonumu alalı 2 ay kadar oldu ve içinden çıkan orijinal kablo ve adaptörü kullanıyorum. Baslarda ger şey normaldi ama iki gündür bu sorunu yaşıyorum.
Tollga
Active Level 6
Galaxy A
sarj aletinde asiri isinma olmasi durumunda da ayni sorunu verebiliyor dediginiz gibi urun orjinal ise servise goturup oradaki yetkililere durumu bildirip yeni sarj aleti isteyebilirsiniz onlar gerekli kontrolleri yapinca sizi bilgilendirir zaten
korkukolik
Active Level 1
Galaxy A
Hiçbir şekilde ısınma yok. Sarj ediyor ama hızlı özelinde etmiyor.
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Bunu teknik servise de test ettirin büyük ihtimalle onlar daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir ben yazılım ile yaşadığım sorun dediğim halde servis bunu genel değil şahsi cihaza mahsus deyip her götürdüğüm zaman sorunu çözdük deyip aslında sorunu çözmemişlerdi ama 5 gün önce güncellendi ve sorun çözüldü belki buna benzer bir durum da olabilir
serdarr
Active Level 9
Galaxy A
şarj cihazı bağlıyken hızlı şarj özelliği pasif hale gelir kullanamazsınız takmadan önce hızli şarji açıp öyle takıcaksınız
serdarr
Active Level 9
Galaxy A
muhtemelen oda bi bilgilendirme uyarisı tekrar göstermeyi işaretle birdaha çikmaz o uyari
serdarr
Active Level 9
Galaxy A
çok yavaş dediğin kaç saat sürüyor yani