cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Isınma

(Topic created on: 05-23-2021 07:43 PM)
272 Views
kca28
Active Level 3
Options
Galaxy A

Son zamanlarda oyun oynarken  telefonum fazlasıyla ısınıyor sorunun nedeni ne olabilir 

8 Comments
RedDawnツ
Active Level 7
Galaxy A
Hava sıcaklığı arttığı için olabilir kardeşim benim cihazda hafifden ısınmaya başladı.
kca28
Active Level 3
Galaxy A
Serin bir ortamda duruyorum devamlı
SNSNSNSNSSN
Active Level 8
Galaxy A
Titan güncellemesinin de etkisi var arkadaşın da dedigi gibi ortam sıcaklığıda etkiliyor.
kca28
Active Level 3
Galaxy A
Serin bi ortamdayım ama
SNSNSNSNSSN
Active Level 8
Galaxy A
Kaç derecelere çıkıyor en fazla. Ben 42 ye kadar çıkıyor şuanlık daha fazla ilerlemiyor. Yani güç isteyen oyun ısı yaratır. Yapabileceğiniz çok bir şey yok.
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba, Cihazın Arka planda kullanım sağlamasını ve ram tüketip cihazın ısınmasını önlemek için:

•Ayarlar > Pil ve Cihaz bakımı > Pil > Arka plan kullanım sınırları bölümünden Kullanmadığımız uygulamaları Uyku veya Derin uyku moduna alın.

•Ayarlar > Pil ve Cihaz bakımı bölümünden cihazınızı optimize edin.

•Ayarlar > Pil ve Cihaz bakımı > Hafıza bölümünden Hafıza'yı belirli aralıklarla temizleyin.

•Cihazınızı belirli aralıklarla yeniden başlatın.

•Kullanmadığınız Sürece Konum ve Bluethoot'u kapatın.
Konum Hava Durumunun otomatik güncellenmesiyle veya arka planda konum kullanan uygulamalar tarafından kullanılarak pil tüketebilir.

Bluethoot yakınınızdaki Kulanılabilir Bluethoot cihazlarını tarayabilir.
Arka planda güç tüketimi yapar.

•Arka Planda uygulama açık bırakmayın, ram kullanımı artar ve pil tüketimi artar.

Bu adımlardan sonra sorun devam ederse Samsung Members Üzerinden hata raporu gönderiniz.

Hata raporu göndermek için:
Samsung Members Ana menüsündeki artı(+) Tuşuna tıklayınız ve Hata raporlarına tıklayınız.
Size uygun sorunu seçip sorununuzu yazıp gönderiniz.
kca28
Active Level 3
Galaxy A
Denicem bunları
Solution
RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
Güncelleme'den sonra çoğu cihazlar'da ısınma problemi çoğaldı bu uygulama üzerinden hata raporu gönderin birde buna göz atabilirsiniz 👇
Cihazın aşırı ısınma durumları ve çözümleri
👇
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Cihazın-aşırı-ısınma-durumları-ve-çözümleri/td-p...