cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Iphone 13(düz) vs A52s

(Topic created on: 06-08-2024 09:11 PM)
193 Views
Osmanlıtorunu
Active Level 8
Options
Galaxy A
1 hafta önce bir arkadaşla tanıştım kendisi Iphone 13 kullanıyordu akşam vaktiydi merkezi bir noktada idik yani ortalık parlak yeterli ışık var ikimizde hem selfie hemde arka kameralar ile çekim yaptık A52s in Iphone 13 ile yarıştığını görünce 😀 vaybe dedim.A52s in Iphone 13 le tek farkedebildiğim Iphone 13 ön kamerası ışığı bi tık fazla alıyordu.Bir arkadaş dediki A52s daha hoş çekmiş.adam daha taksidini bitirmemiş bense elhamdülillah sadece 12 gün çalıştım tek seferde nakit ödedim A52s e (2.el temiz aldım 1 ay daha devam ediyor garanti) 
Akşam çekimiydi tabiki Iphone kamerası çoğu ortamda hep iyi çeker ama A52s ile çektiğimiz fotoları yan yana koyup hatta büyütünce bile aa Iphone 13 kamerası dehşet miş diyemiyorsunuz hatta oha A52s daha iyimiş bile dedirtebilir. A52s kamera kalitesi muhtemelen gelen güncellemeler ile 1 2 tık malesef kalite düşüşü var buna rağmen sonuç A52s e 10 üzerinden 5 puan Iphone 13 e 10 üzerinden 6 puan verdim

Demem o ki sadece A52s değil Samsung cihszların daha birçok fiyat performans cihazı mevcuttur ama A52s kullandığım için 2.el 10 bin tl bandında olduğu için halen alınabilir olduğunu düşünüyorum temizi bulunursa telefoncudan filan 
Not:Apple cılar görmesin 😀

98 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bide iPhone 13 ile a12 nin kamera testini yapmışlar evet iPhone 13 daha iyi çekmiş ama a12 ona yakın bir sonuç vermişti baya 😅
Galaxy A
Dimi 😀 şahsen o fiyata ne bilim abi elma simgesi benim için çok pahalı
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
😁1717863751299.jpg
Galaxy A

yok 3310 la çekildı

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sende bir şeyi bi kabullen artık be
Galaxy A
Tm 3310 daha iyi
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ya her olayı da avutturmaya çalışma be
Galaxy A
Tm sızın koy daha buyuk
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet A52s kamera ve işlemci performansı çok başarılı 😊👍 bu da A55 ve Iphone 15 kamera kıyaslaması:

https://youtu.be/mQsHfosx8F8?si=3NpXUnobRHkQHriw