cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hangi #Samsung modelini almalıyım

(Topic created on: 12-27-2023 07:06 PM)
534 Views
Blueangel35
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaşlar hafızası yüksek,kameraları yüksek çözünürlü,gelişmiş not uygulamasına sahip ama uygun fiyatlı hangi Samsung modelini öneriyorsunuz?

29 Comments
s21fegang
Active Level 7
Galaxy A
S21 FE
s21fegang
Active Level 7
Galaxy A
A ya da M serisinin düşük seviyeli vasat telefonlarina göz atmanızı onermem.
0 Likes
Blueangel35
Active Level 3
Galaxy A
Ok,çok teşeklürler..
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Düşük seviye derken. Pek mantıklı gelmedi bana söylediniz. S21fe Gayet iyi bir model ama muhteşem değil sadece baktığımda kamerasını beğendim. Bu kadar emin olmayın lütfen. 👍
s21fegang
Active Level 7
Galaxy A
Gayet düşük seviye , kasa tasarimlari ele oturmuyor berbat kameralari tost makinasi gibi tek özelliği, icerik vasat olduğu için pil iyi gidiyor. Eve hem a34 hem a54 aldım biliyorum ne olduğunu. A serisi fakir avutmak icin M F serisi Hintli fakirleri avutmak için çıktı bunu herkes bilir. Gerçekten iyi telefonlar S Serisi ve İphonelar :)
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
( Tamamını okursanız sevinirim. Yanlış anlamayin yazimi size bir hakaret yada dalga gecme yoktur. Sadece fikrinizin yanlış olduğunu belirtiyorum.)☺️Güldürmeyin lütfen beni. S serisine zaten lafım yok bende gayet başarılı bulurum. Ve üst seviyedir.

Öncelikle size şunu söyleyeyim ele oturmuyor diyorsunuz gayette oturuyor. Ayrıca S22 ve üzeri tasarımlarla Düz tasarıma geçti Samsung S23 Serisinde de bu tasarımı daha da küt yapacak.

Ee o zaman sizde Ne s22 Ne S23 Ne de S24'ü vasat olarak sayıyorsunuz. S21 Fe eski bir model bundan dolayı köşeleri yumuşak tasarımda zevkiniz bu şekilde olabilir.

Bir diğer şey ise A54 kullanıyorum Şahsen kamerasından gayet memnunum A34'ün kamerasından emin değilim ama onunda fiyatında göre gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.

Bir diğer şey ise fakir avutan diye düşük gördüğünüz modeller em çok satanlardır.

Samsung'un dünyada en çok sattığı modeller
1. A14
2. A54
3. a24 yada A34'du tam hatırlayamıyorum. Yani Kısaca listede S serisi yok maalesef.

Bu ister samsung'un politikasındaki sıkıntı deyin ister Samsung S serisinde önem vermiyor deyin katılırım size bu konularda. Ama araştırmak güzel bir nimet bunu kullanmakta güzel bir davranış

Kısaca fakir dediğiniz modeller Avrupa'daki Çok sattılar.

F ve M serisinde tabiki de haklısınız Ama bu konuda F serisi arada kalan bir modeldir. M serisinde hakkının yememek gerekiyor.

* Fakir diyorsunuz da Ülkede Alım gücü düşük herkes S23 ultra yada İ-p-h-o-n-e 15 yada 14 alamıyor. Düşuncenizde bazı konulara katılmamış çoğunluğu büyük hata.

Paylaşımınızda A34 var memnun kalmayacaksanız neden aldınız. Pekcok kişi A34'den gayet memnunlar. A54 Ben kullanıyorum uzun bir süredir. Ve gayet memnunum ben sizin gibi Yok Bu fakir model Yok Bu S serisinden Kötü falan demiyorum. Gayet memnunum bu arada.

S23/Fe Serisinden sonra ilk A54 aldı güncelleme ve çoğunluk memnunum bende gayet memnunum ayrı bir seviyede olduğunu telefon. A73'de hakkını yememeniz lazım fiyatı mantıklı olsa o da gayet F/P bir model.

*Yani Kısaca A serisi kendi içinde bir seir S serisi kendi içinde Biri Orta segmen Biri Üst ve Amiral gemisi segmenti.

Birde -İ-p-h-o-n-e diyorsunuz ama ben kullandım berbattı desem yerinde olur özgür olmayan ve özelleştirmede kısıtlı siz Android'in özgürlüğünü Nasıl hissetmediniz.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Belli bir fiyat söylemediğiniz sürece kimse size bir öneri yapamaz.
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Mesela "bence s23 ultra kalitesine göre çok uygun fiyatlı" bile denebilir. Uygun fiyatlı çok göreceli bir kavram.
0 Likes
Blueangel35
Active Level 3
Galaxy A
Ben 3-4 bin seviyesinde alabilirim.
0 Likes