cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hafiza arttirma

(Topic created on: 02-03-2024 10:22 PM)
1448 Views
BioGhoul
Active Level 2
Options
Galaxy A
Merhaba, samsungun onceki modellerinde sd karti cihazin dahili hafizasi gibi gosterebiliyorduk ancak su anda kullandigim cihazda bunu yapmayi bulamadim. Bazi uygulamari kendim dahili hafizasan harici hafizaya tasiyabiliyorum ancak tum uygulamarda tasima secenegi cikmiyor ve genelde tasima secenegi cikmayan uygulamar cihazimda fazla yer kaplayan uygulamalar oluyor. Ornegin samsung notes 13gb yer kapliyor ancak harici hafizaya aktaramiyorum. Nasil aktaracabilecegimi bilen varsa paylasirsa cok mutlu olurum.
14 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsung notes nasıl 13 gb yer kaplıyor ki ilginç
0 Likes
BioGhoul
Active Level 2
Galaxy A
Uzerinde ders calisiyorum ve bir suru kitap var indirdigim bu yuzden cok artti
BioGhoul
Active Level 2
Galaxy A
Cozum olur umuduyla 128gb sd kart aldim ancak simdi de samsung notes u sd karta tasiyamiyorum. Ayni sorun telefonum icin de gecerli bazi uygulamalar sd karta aktarilamiyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bildiğim kadarıyla Samsung tarafı onu kaldırdı ve çözümü yok. Bilen arkadaşlar mutlaka yazacaktır çözümü var ise 😊
0 Likes
BioGhoul
Active Level 2
Galaxy A
Kotu olmus. Bize cihaz satarken arttirilabilir hafiza diye satiyorlar ancak hafiza arttirma yontemini kaldirmislar. Umarim vardir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Artırılabilir hafıza şu demek sd kart desteği var anlamında. Kısacası uygulama taşımayı kastetmez bilginiz olsun 😊
0 Likes
BioGhoul
Active Level 2
Galaxy A
Hmm anladim. O da olsaymis keske guzel olurmus 🙂
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen güzel olurdu 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A