cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

HEPSİBURADA A36 GÖNDERİM HAKKINDA

(Topic created on: 3 weeks ago)
196 Views
ertu96
Active Level 9
Options
Galaxy A

O uygulamayı sildiğimde sorun çözüldü şuan çalışıyor. Bu arada eski S8 plus vardı rootlu ve sadece yeni telefona bilgi aktarmak için smart switch ile aktarma yaptım bu root uygulaması yeni telefona geçmiş olamaz değil mi? 

22 Comments
LOYBACKREDA
Active Level 8
Galaxy A
Eski gönderinize baktığımda cihazınızın zaten rootlu olduğunu görüyorum.O uygulamayı silince root işlemi geri gelmez.Benim fikrimce aldığınız telefonu iade edin çünkü sorunlar çıkartabilir eğer düzgün rootlanmamışsa
0 Likes
ertu96
Active Level 9
Galaxy A
Yani sıfır diye alıyoruz ve telefon rootlu geliyor şaka gibi tamam iade edeceğim
0 Likes
LOYBACKREDA
Active Level 8
Galaxy A
Almazlarsa şikayet et hakkını savun.Çok saçma sıfır diye alıp kullanılmış hatta rootlu olması...
ertu96
Active Level 9
Galaxy A
Yani eski cihazın rootlu olmasından kaynaklı değildir çünkü root cihaza özel yapılıyor benim de bildiğim kadarıyla
0 Likes
LOYBACKREDA
Active Level 8
Galaxy A
Evet uygulama yüklense bile sen açmadığın sürece birşey yapmaz.
0 Likes
ertu96
Active Level 9
Galaxy A
Babama da hepsiburadayı övüyorum ya ben de aldım hiçbir sorun olmaz diye şimdi babama bu durumu açıklamak için halı desenlerini kontrol ediyorum 🥲
0 Likes
ertu96
Active Level 9
Galaxy A
O zaman sence iadeyle uğraşayım mı dediğin gibi ilerde sorun yaşatır mı çünkü uygulamayı sildim root checkerdan da baktım rootlu değil telefon.
0 Likes
ertu96
Active Level 9
Galaxy A
Babama almıştım telefonu şuan kullanıyor akşama eve geldiğinde söylerim bakalım