cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hızlı Sarj Sorunu

(Topic created on: 05-06-2024 10:37 PM)
176 Views
EMRSMNC
Active Level 2
Options
Galaxy A
Hızlı şarj adaptörü ile telefonu şarj ediyorum telefon A54 sarj kablosu takılı iken hızlı sarj bir sarj olup bir sarj olmuyor sorun nedir acaba ama normal sarjdayken sorun yok ?

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
USB settings hizmetinin verisini ve ön bellegini silin
0 Likes
EMRSMNC
Active Level 2
Galaxy A
Denedim ama hala sorun devam ediyor malesef defalarca yaptım
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
aslında bir tane daha onun bir kontrol hizmeti var onu da silmeniz lazım ya da temizlemeniz lazım bulabilirsem onu da atayım size bir dakika
EMRSMNC
Active Level 2
Galaxy A
Tamam
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
bu hizmete de aynısını deneyin 1715016329888.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu sorunu anlayabilmek için başka bir samsunluk orijinal şarj cihazı ile cihazı şarj edin sorunsuz şarj olursa Demek ki kullandığınız şarj cihazında sorun var demektir Yine sorunlu şarjı olursa başka şarj cihazıyla telefonu şarj ettiğinizde Demek ki sorun telefondadır sorunun telefonda olduğu anlaşılırsa bu test sonucunda ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla bölümünden telefonu komple sıfırlayın komple sıfırlama yapmadan önce önemli veri varsa yedek alın Sorunun kaynağı test sonucunda şarj cihazında olduğu anlaşılırsa zaten Şarj makinesini değiştirirsiniz adaptörde mi Kabloda mı sorun var Bunu nasıl anlayabilirim diyecek olursan eğer şarj adaptörüne Samsung'un orijinal bir kablosunu takarak öyle şarj etmeyi dene bir öyle kontrol et yine sorumlu şarj olursa bu sefer yeni olarak ve eski olarak şarj ettiğin şarj adaptörü ve kablosu arasından eski adaptör başlığını çıkart yeni adaptörü yeni kabloya tak öyle şarj et Bu yöntem ile de kablo mu yoksa başlık mı sorunlu onu da anlayabilirsin
0 Likes
EMRSMNC
Active Level 2
Galaxy A
Ahmet bey 3 sarj adaptörü 3 sarj kablosuyla denedim sorun devam ediyor sadece normal sarjda bi sorun yok ama dediklerinizi uygulayacağım