cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Guncelleme

(Topic created on: 03-23-2021 09:49 PM)
333 Views
alimert_S20FE
Active Level 8
Options
Galaxy A

Arkadaşlar  a50 android 11 icin verilen tarih 25 mart dı ancak planlanan tarihten önce verildi insallah sorunsuz hir skeklde gelmiştir  aynı şekilde bir a31 kullanıcısı  olarak 20 nisan olarak planlanan güncelleme daha erken gelir inşallah samsung boyle birsey yaparak şaşırtıyor  beni android 10 da a20 kullanırken  1 ay gecikmeli gelmişti

8 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba, Bu Testlere göre değişiklik gösterebilir.
Testlere dayalı olarak ertelenebilme ihtimalide erken gelme ihtimalide vardır.
Bu testlerin olumlu veya olumsuz sonuç verebilmelerine göre değişiklik gösterebilir.
ckresrff33
Active Level 2
Galaxy A
Ben guncelleme konusunda endiseliydim çünkü yeni bi sistem sıkıntıları beraberinde getirir ama bende guncelleme yaptım ve cihaz bütün uygulamalar dahil guzel çalışıyor cihaz ayrıca hızlandı
alimert_S20FE
Active Level 8
Galaxy A
Bence bu sıkıntıları diger ilk modellerde görüp halletmislerdi yeni yayinlanacak olanlarda bu slrun olacagini zannetmiyroum
YasinYurdabak
Active Level 6
Galaxy A
Arkadaşlar bir de güncellemeler de geç olsun güç olmasın. Çünkü bazı güncellemeler aceleye gelince belirli sıkıntılar çıkıyor, mesela a50lerde gece modunun bozulması gibi. A nın denek tahtası m serisi zaten. M serisinde olursa A serisine veriliyor güncelleme
0 Likes
ckresrff33
Active Level 2
Galaxy A
Yasin sende gece modu hata mı veriyor bende böyle bi sorun yk
0 Likes
belegnas
Active Level 5
Galaxy A
A50 kullanıcısıyım one uı 2.0 sürümüne göre çok daha performanslı ve kararlı çalışıyor hala ufak tefek buglar olsa da sorun çıkaracak tarzdan değil umarım size de sorunsuz bir güncelleme gelir.
0 Likes
alimert_S20FE
Active Level 8
Galaxy A
İnsalalh ya bekliyoruz bakalim
LostCrosss
Active Level 5
Galaxy A
valla arkadaşların dedi gibi 2.0 -2.5 sürümüne göre harika uygulamalar hızlı tepki veriyor instgram kasma yok hikayelerinde pugb oynamıyorum öyüzden nasıl durumda bilmiyorum pil performansı bana iyi geldi en sevindiren olayda hızlı şarjın düzelmesi
0 Likes