cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Google Haber Akışı Ana Ekrana ekleme

(Topic created on: 02-23-2022 03:40 PM)
2058 Views
asfbshdgkskg
Active Level 7
Options
Galaxy A

Cihazim Galaxy a31 ve samsung free yerine google haber akisi koymak istiyorum, internette bunu yapabilen kisiler gordum ekrana basili tutup sola kaydirip 2 bolmeden freeyi kapatip haber akisini aciyorlar ama bende oyle bir sekme yok. onu nasil ekleyebilirim. google services frameworkun ve google un verilerini silip vpn acip amerika sunucusuna baglandim ama yine degisen birsey olmadi, bunun anaekrana eklenmesini cok istiyorum lutfen yardim edin.

yanlis anlasilmasin istedigim sey ekrani sola kaydirinca gelen google kesfet, feed, haber akisidir

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy A

Ana ekranda cımbız kapama yapıp sayfayı soldan sağa çekince sağ üst köşede Samsung free ve Google keşfet seçenekleri var burayı aktif edebilirsin. Burada Google keşfet yoksa kullanamazsın, desteklenmiyordur.

View solution in context

4 Comments
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy A
Maalesef kardeşim bu özellik her cihazda bulunmamaktadır. Bildiğim kadarıyla 2021 yılında ve One UI 3.1 ile kutudan çıkan cihazlarda bulunmaktadır. 😔
asfbshdgkskg
Active Level 7
Galaxy A
tamamdir tesekkurler, ilerde yazilim ile gelmesi dilegiyle 😇
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim kardeşim inşallah 😊
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy A

Ana ekranda cımbız kapama yapıp sayfayı soldan sağa çekince sağ üst köşede Samsung free ve Google keşfet seçenekleri var burayı aktif edebilirsin. Burada Google keşfet yoksa kullanamazsın, desteklenmiyordur.