cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Google Fotoğraflar.

(Topic created on: 07-28-2024 01:00 AM)
193 Views
ersën
Active Level 5
Options
Galaxy A
Google Fotoğrafları tek seferde zahmetsiz bir şekilde telefonuma indirmek istiyorum hepsini birden. Mümkün mü?
Verilerinizi indirin kısmından değilde Manuel olarak tek seferde hepsini indirmek istiyorum ve google'daki hepsini silmek istiyorum sonradan. Yardımcı olabilir misiniz?
9 Comments
UmutApp
Active Level 4
Galaxy A
Ben verileri indir kısmından hepsini indirip sonra tarayacıda google fotoğraflar açıp bi konsola eklediğim kod ile otomatik sildiriyordum. Araştır istersen
ersën
Active Level 5
Galaxy A
Gerçekten google fotoğraflardan silmek istiyorum ve yardımcı ol lütfen. Tam olarak nasıl bir yol.
0 Likes
UmutApp
Active Level 4
Galaxy A
Bi js kodu var. Bazı sitelerde mevcut bilgisayardan google fotoğraflara girip f12 ile ekliyorsun. Video veya kaynak bulursam atarım
ersën
Active Level 5
Galaxy A
Hayır anlamadığım konu şu fotoğraflar ve videoları bilgisayar olmadan tek seferde hepsini seçip indir butonu olması lazım nasıl silme butonu varsa diğer türlü çok uzun hikaye. Silelim ve kurtulalım yedeklemesin istemiyoruz abi ..
0 Likes
UmutApp
Active Level 4
Galaxy A
Takeout mu ne vardı ordan googleden verilerini isteyebilirsin. Ama silme konusunda işi zorlaştırıyorlar. Veri = paradır 😅
ersën
Active Level 5
Galaxy A
Tek tek silerim gerekirse abi bu nedir yaa 17 ağustostan itibaren mail alamayackmışız.. Saçmalık.!1722118659053.jpg
0 Likes
UmutApp
Active Level 4
Galaxy A

bu eklentiyi dene istersen

0 Likes
ersën
Active Level 5
Galaxy A
Bilgisayar işi ise hiç denemeye gerek yok !
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy A
Var zipli bir şekilde indiriyorsun. Ama pc üzerinden yapmanngerekiyor