- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Telefon modelim A32. Googleye girdiğim sitelerde web sitesinde kalmak istiyorum uygulamaya yönlendirsin istemiyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2023 06:01 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2023 06:11 PM (Last edited 12-31-2023 06:13 PM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2023 06:18 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2023 06:32 PM (Last edited 12-31-2023 06:37 PM ) in
Galaxy AŞimdi atacağım kısımlarda denemeni tavsiye ederim tüm uygulama ve bağlantı ayarları Yerini hatırlayamıyorum o yüzden bu şekilde atacağım
En soldan Sağa Göstereceğim.
1. Attığım ve kırmızı çizgili olanlar Google Asistan yani Google içi Ayarlardan Google kısmında tıklarsanız Google uygulama ayarlarında işaretledim kısım var bunu kapatmayı deneyin.( En belirgin hatırladığım bu.)
2. 3. Görsel Sarı fontlu. Bu ise samsung internetten Ayarlardan Alt kısmına olan Kullanışlı özellikler kısmı. Bunu kapamayı deneyin Samsung internet için geçerli olan ayar.
3. 4. Görsel açık mavi fontunda. Bu ayar ise Ayarlarda Arama çubuğuna Google Play Instant yazarsanız çıkacaktır. (Daha kolay bulmuşta olacaksınız.)
Devamı Diğer yorumda.
Kusura bakmayın tam hatırlayamıyorum hangisi dediğiniz işe yaradığını.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2023 06:36 PM (Last edited 12-31-2023 06:39 PM ) in
Galaxy ASoldan Sağa.
1. Ayarlardan Uygulamalar kısmında bağlantıları açabilen uygulamada tıklayın orada göreceksiniz bunu da denemenizi öneriyorum. Birde
2. Görselde ise Direkt uygulamaya uznu basarak "i" harfine dokunun. hangi uygulamada bu ayarı istiyorsanız onu Sizede yada uygulamada açma izni var varsayılan olarak ayarla kısmında bunu da deneyin isterseniz.

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »