cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Girdiğim sitelerde uygulamaya yönlendiriyor

(Topic created on: 12-31-2023 05:21 PM)
617 Views
obirlannister
Active Level 3
Options
Galaxy A

Telefon modelim A32. Googleye girdiğim sitelerde web sitesinde kalmak istiyorum uygulamaya yönlendirsin istemiyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim

0 Likes
14 Comments
Galaxy A
Telefondan ayarlarda Google bölümü var Ordan ama ben bulamadım böyle bir ayar sadece uygulama bağlantılarını iptal var onunda konuyla alakası yok
0 Likes
Galaxy A
Şöyle bir ayar buldum chrome da sanırım yeni gelmiş önceden sadece popup vardı Ayarlar - site ayarları popup lar ve yönlendirmeler Bu kapalı olacak Bu olabilir Ama chrome son sürüm olması gerekScreenshot_20231231-181214_Chrome.jpgScreenshot_20231231-180609_Chrome.jpg
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Yok o şekilde değil Şimdi atıyorum. 👍
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Tekrar Merhabalar, üşendiğimden atmadım ama Mehmet Kardeşim diyince doğru bulup atma gerekliliği hissettim.

Şimdi atacağım kısımlarda denemeni tavsiye ederim tüm uygulama ve bağlantı ayarları Yerini hatırlayamıyorum o yüzden bu şekilde atacağım
En soldan Sağa Göstereceğim.

1. Attığım ve kırmızı çizgili olanlar Google Asistan yani Google içi Ayarlardan Google kısmında tıklarsanız Google uygulama ayarlarında işaretledim kısım var bunu kapatmayı deneyin.( En belirgin hatırladığım bu.)

2. 3. Görsel Sarı fontlu. Bu ise samsung internetten Ayarlardan Alt kısmına olan Kullanışlı özellikler kısmı. Bunu kapamayı deneyin Samsung internet için geçerli olan ayar.

3. 4. Görsel açık mavi fontunda. Bu ayar ise Ayarlarda Arama çubuğuna Google Play Instant yazarsanız çıkacaktır. (Daha kolay bulmuşta olacaksınız.)

Devamı Diğer yorumda.

Kusura bakmayın tam hatırlayamıyorum hangisi dediğiniz işe yaradığını.1704036009789.jpg1704036009798.jpg1704036114332.jpg1704036211961.jpg
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Bunlar ise deneyebileceğiniz diğer Ayarlar.
Soldan Sağa.

1. Ayarlardan Uygulamalar kısmında bağlantıları açabilen uygulamada tıklayın orada göreceksiniz bunu da denemenizi öneriyorum. Birde

2. Görselde ise Direkt uygulamaya uznu basarak "i" harfine dokunun. hangi uygulamada bu ayarı istiyorsanız onu Sizede yada uygulamada açma izni var varsayılan olarak ayarla kısmında bunu da deneyin isterseniz.1704036771415.jpg1704036771426.jpg