cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Gece şarj azalmasi

(Topic created on: 02-27-2024 11:25 AM)
1386 Views
Enesclk35
Active Level 3
Options
Galaxy A
Telefonum şarj seviyesi genellikle %20 altında olduğunda geceleri kendi kendine şarjı azalıyor.Arka planda çalışan uygulama da göremedim şarjı %20den fazla olursa bunu yapmıyor.Gece bıraktığımda ve sabah aldığımdaki ekran görüntülerini ekledim

image

image

image

23 Comments
Sanalad
Active Level 5
Galaxy A
Şarjı %20'nin altına düşürmemeye çalışın Li-ion piller için sağlıklı değil ömrünü kısaltmış oluyorsunuz. Emin olmamakla beraber şarjın hızlı gitmesinin sebebini pilin özelliğine bağlıyorum.
gkhnakbs
Beginner Level 2
Galaxy A
Arkaplanda siz görmeseniz bile şebeke,bir çok sensör, uygulama çalışıyor .Bu durum bence normal.Aynı zamanda telefonunuzu maks 85 e kadar şarj edin ve 15 lere düştüğünde şarja takın .Bu aralığın dışında kullanımlar uzun vadede zararlı olacaktır
teyyo
Active Level 8
Galaxy A
Pildir, odur, budur ya da şudur... alakası yok. Her şey yazılım ile alakalı. İPhone 6s var elimde. Gece 100 ile şarjdan çekiyorum, sabah yüzde 100 elime alıyorum. S23 kullanıyorum esasında. Gece 100 de 100 olunca şarjdan çıkarıyorum. Sabah uyandığımda yüzde 97 kalmış. Oneui 6 denen illet perişan etti her şeyi.
0 Likes
byrmclk05
Active Level 8
Galaxy A
Ben 5.1 de de aynı sorunu yaşıyordum. 5.0 ve 4.1 de de 😂
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Ben One ui 3.1 de de yaşıyorum bu sorunu
0 Likes
cggrr
Active Level 3
Galaxy A
Aynen benimde öyle bende S23 mullaniyorum gece 98 di sabah kalktım 93 olmuş
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ne zamandir kullaniyorsunuz
0 Likes
Enesclk35
Active Level 3
Galaxy A
3 aydır
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende bazen oluyor bazen olmuyor örneğin akşam şarjım yüzde 70 idi sabah kalkınca baktım hala yüzde 70 ama bazende yüzde 1 yüzde 2 nadirende yüzde 3 düştüğü oluyor
0 Likes