cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Game launcher

(Topic created on: 11-13-2022 09:01 PM)
565 Views
By_MaVi
Active Level 1
Options
Galaxy A

Herkese slm beyler benim samsung galaya a04 cihazım var ve "game launcher i kurmak istiyorum " fakat cihazım desteklemiyor mus oysa game launcher benim çok hoşuma gitmişti diyer cihazım samsung galaxy a32 ve o cihazimda çok muhteşem çalışıyor yeni cihazimda çalışmaması nin sebebi nedir acaba servis sağlayıcısı iletişime geçin diyor,

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Bazı özellikler yazılım ve donanımsal farklılıklar dan dolayı verilemiyor muhtemelen verilmemesinin sebebi yazılım konsept gereğidir

View solution in context

16 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Bazı özellikler yazılım ve donanımsal farklılıklar dan dolayı verilemiyor muhtemelen verilmemesinin sebebi yazılım konsept gereğidir
By_MaVi
Active Level 1
Galaxy A
Eyvallah reis
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim
0 Likes
By_MaVi
Active Level 1
Galaxy A
Eyw reis ilgin ve bilgin icin Apk de istediğim gibi çalışmıyor reis game booster da var eski cihazimda oyun da afk kalınca oto olarak ekranı korumaya alıyor ama a04 te o yok mus yeni almıştım cihazimida 2 günlük:( çok üzüldüm
By_MaVi
Active Level 1
Galaxy A
A32 cihaz da ui 4.1 sürümüne sahip
A04 te aynı sürüme sahip
By_MaVi
Active Level 1
Galaxy A
A04 de knox sürümü ile ilgili bisey yok onun la alakalı olabilir mi acaba ?
By_MaVi
Active Level 1
Galaxy A
Oynadığım bir oyun var ve a04 te ekran açık kalıyor sürekli şarjı kontrol ediyorum ve ekran parlaklığını da en az seviyeye getirip oynuyorum
By_MaVi
Active Level 1
Galaxy A
Eskiden PC de çok oynadığım bir oyun knight online nin / mobile versiyonunu oynuyorum https://knightempire.online/
0 Likes
By_MaVi
Active Level 1
Galaxy A
O oyunu biliyorsanız anlarsınız
0 Likes