cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy a55

(Topic created on: 08-12-2024 03:33 PM)
226 Views
ertanA55
Active Level 3
Options
Galaxy A
Galaxy a55 pil performansı değerlendirme size ait 😊
image

12 Comments
Ezbırcime
Active Level 3
Galaxy A
Güç tasarrufu açık mı ?
ertanA55
Active Level 3
Galaxy A
Güç tasarrufu Kapalı ekran 120 hertz wifi mobil veri ve Bluetooth açık
0 Likes
Galaxy A
Ertan reis çok normal o süreler için rahat olsun.bilgi olması açısından yazıyorum gerek 120 herz gerekse 60 herz kullanılsın telefonun gpu kullanımı ne kadar yüksek olursa şarjın da o kadar hızlı tükenir örneğin pilin %100 olduğunu varsayalım %80 e kadar kullandın gpu maksimum %20 kulllanılıyorsa örneğin 1.5-2.5 saat arası ekran süresi alırsın gpu kullanımı %30-40 civarında kullanılırsa pilini %80 e kadar böyle tüketirse bu 1 saat 20 dk ekran süresine kadar düşer.bu saydıklarım tamamen örnektir.Lakin çok test yaptım iş tamamen gpu kullanımına bağlı,ne yazıkki bazı uygulamalar varki oyunlardan daha fazla gpu tüketebiliyor mesela telegramda aktif bir hareketli obje bile gpu yu uçuruyor diyebilirim.Biraz uygulamalarda da yetersiz optimize sorunu var gibi bu konuda.
ertanA55
Active Level 3
Galaxy A
Valla herkes aynı yorumu yapmış haklısınız ama benim de telefon kullanımın aşağı yukarı bu kadar oluyor oyun yüklü değil telefonda oyun oynamayı seven biri değilim dizi film izlerim genelde güvenlikte çalışıyorum 8 saat vardiya full şarja takılı çıkarıyorum telefonu işten eve geldiğimde hala %40 civarı şarjı kalmış oluyor telefonun dizi film izliyorum Netflix YouTube exxen programlarını genelde izlerim siz hesap edin durumu
Galaxy A
Aslında detaylı bakmak lazım o sebeble şimdilik iyi diyemeyeceğim ama normalde evden %100 ile çıktığınızda %10 zaten direk silmek lazım kafadan %90 kaldığını varsayalım bu %90 normalde film tarzı şeylere rahat yeterli gelmesi gerekiyor.Reis sana bir önerim var aynı durumdan bende muzdariptim cihazımı 120 herz de kullanırken yetmiyordu ama şimdi %100 ile dışarı çıkıyorum güç tasarrufu açık kullanıyorum 8-9 saat ekran süresi rahat alıyorum gerek video izliyorum webte takılıyorum arada minik oyunlarda oynuyorum minik dediğime bakma çok gpu tüketiyor 😀,parlaklık %40-%50 civarı kullanıyorum belki %70%100 kullansam 1-2 saat daha az ekran süresi alabilirim.Eğer denemediysen mutlaka güç tasarrufunu aç,hem güç tasarrufunu açmak 120 herz i kapatmanın kolay yolu ayarlardan 60 herze geçiş yapmaya hiç gerek yok,evden %100 ile çıkınca şarjında yanında olsun ama takma gün boyu kullan reis bakalım en azından eve geldiğinde %5-10 da olsa kalacak mı? Ama denemediysen tabi.

Bu arada A52s kullanıyorum pil 1 ay önce değişti sağlığı %100 pil kapasitem maksimum 4500 mAh.Senin cihaz ise a55 maksimum 5000 mAh kapasiteye sahip tahmin ediyorum ki güç tasarrufunu açık kullanmayı denersen belki işe yarar şarja takmana gerek kalmayabilir sürekli.Çünkü ben ağır işlemler yapmama rağmen 7.5-9 saat rahat ekran süresi alıyorum seninki 9-10 saati rahat görmesi lazım güç tasarrufu ile.Güç tasarrufu dediğime de bakma aslında sırf 60 herze kolay geçiş yapmak için kullanıyorum ama yinede cpu gücünü %70 e düşürüyor sadece cpu için 30 dk da olsa ayrıca f-a-r-k edebilir
Ezbırcime
Active Level 3
Galaxy A
Neden bakıyoruz buna yeni aldım telefonu
0 Likes
Galaxy A
Hocam ağır uygulamalar kullanılmamış oyun oynayın anlarsınız zaten a54 bende 7 saatı görüyorum sosyal medya ve oyun oynuyorum
0 Likes
SahinRocker
Active Level 9
Galaxy A
Telefonun Pili 100 Saat Gitse Ne Olur Ki Ön Kamerası Çamur Gibi A54 Den Tek Farkı 6.6 İnc Olması Birde Victus Plus Kullanması Ki Oda Çok Kaliteli Değil 😂🤘 Ama Saygı Duyarım Bunu Alacağına S23 Fe Alsan Dumanı Toza Karıştırırdın 🤘
0 Likes
Galaxy A
A54 ile arasında **bleep** var zaten 4nm işlemci yüzde 80 performans artışı s23fe isie yaman bir telefon 1 gün bile dayanmıyor pili a54 ün kamerası da çok güzel çekiyor zaten