cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy a34 otomatik optimizasyon

(Topic created on: 12-20-2023 10:14 AM)
724 Views
ertanA55
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaşlar Android 14 güncellemesini yaptıktan sonra böyle bir yeni ayar gelmiş ne işe yariyor ve özellikle ben açtım ama açılmasını tavsiye edermisiniz yoksa kapalımı durmalı fikir ve önerilerinize açığım bu konuda şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim 

image

12 Comments
ertanA55
Active Level 3
Galaxy A
Evet öyle diyor ama yapmamış onun yerine böyle bir rapor sunmuş bana1703056752173.jpg
0 Likes
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy A
Emin misin yapmadığına,ayarlardan telefon hakkında ya gir durum bilgisine girince çalışabilirlik süresi yazar o süreden anlarsın en son ne zaman kapanıp açıldığını
ertanA55
Active Level 3
Galaxy A
Adım kadar eminim hemde kanıtlı buraya bırakıyorum dün gece saat 3 de ayarlıydı o saatte yapmış olması gerekiyordu ama yapmamış 1703057307091.jpg
0 Likes
ertanA55
Active Level 3
Galaxy A
Kapat aç yapmamış onun yerine hafıza temizliği yaptığını belirtmiş ama acaba bu bir hatamıdır onu anlamadım yoksa palavramı
0 Likes
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy A
Sen salı gece 3 ü seçmişsin knk dün saat 3 çarşamba gecesi oluyor yani dün değil ondan önceki gece kapat aç yapmış olması lazım :)
ertanA55
Active Level 3
Galaxy A
Bir dk sesli düşünüyorum şu an 😂 dün salıydı gece 12 den sonra çarşamba oldu saat 3 de çarşamba gecesi olmuş oluyor demi heee tamam şimdi düştü jeton 😂😂😂
0 Likes
ertanA55
Active Level 3
Galaxy A
Peki senin önerin nedir ustam bu konuda demekki birinden feragat edicem hangisini kapatayım sence
0 Likes
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy A
Feragat etmene gerek yok ikiside açık kalsın ama üstteki daha önemli
ertanA55
Active Level 3
Galaxy A
Eyvallah ustam mesele çözüldü şu an zaten ☺️