cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy a34 dokunmatik hassasiyeti

(Topic created on: 11-10-2023 08:34 PM)
556 Views
rdonee
Active Level 4
Options
Galaxy A
Telefonu alalı 2 gün oluyor. Ekranda herhangi bir yere zoom yaparken ( fotoğraf, web syafası vs vs ) pürüzsüz bir şekilde zoom yapmıyor. Ekran sanki titriyormuş, takılıyormuş gibi oluyor. Çok nadirde olsa bazen aşağı yukarı kaydırma hareketlerinde de gözlemliyorum ( çok dikkatli bakınca ) Telefonu şarja takınca düzeliyor. Bu durum telefonun günlük kullanımına herhangi bir sorun oluşturmuyor. Ama yinede can sıkıcı bir durum. Bu durumu başka yaşayan var mı? Sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı? Bir bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatabilir mi? Telefonu alalı 2 gün oluyor oturdum kara kara düşünüyorum...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba rdonee,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Cestoomg
Active Level 7
Galaxy A
Bendede a34 var daha başıma gelmedi, özellikle galeriye girip fotoğraflara zoom yaptım ama bende olmuyor. Sorunun çözümünü bilmiyorum ama bu forumda ve technopatta daha önce bu konuyu görmüştüm. Tek değilsin
Ali_S24fe
Active Level 6
Galaxy A
Bendede aynı sorun var
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yazılımsaldır muhtemelen, şimdi denedim galeride zoom yaparken kasıyor gibi. Ancak geçişlerde sıkıntı olmuyor. 120hz'de kullanıyorum.
0 Likes
Ali_S24fe
Active Level 6
Galaxy A
telefonu googlede yukarı aşagı kaydırdını takılıyormuş gibi oluyor fotograf yakınlaştırırkende titriyor
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Pil tasarruf modunda ekran 60hz'e düşer, 120 hz'e alıştıysanız gözünüze öyle geliyor olabilir.
İLYAS01
Active Level 5
Galaxy A
A34 facebook kendi bildirim sesi çok kısık çıkıyor sizdede öylemi
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba rdonee,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes