cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy a24, usb bağlantı problemi uykularımı kaçırdı!!!!

(Topic created on: 3 weeks ago)
27 Views
entelferidun
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıldır kullandığım Samsung a24 cihazım son güncellemeden beri bazı şarj kabloları ile şarj olurken özellikle type-c den type-c ye şarj kabloları ile şarj olmamaya başladı. Aynı zamanda eskiden süper hızlı şarj özelliği varken artık bu özellik de yok.

Öte yandan asıl problemim telefonumu hiçbir şekilde bilgisayara bağlayamamam. Evdeki farklı 3 Samsung a serisi telefonu bilgisayara orijinal Samsung kablosu ile (gerek type-c den type-c ye gerek type-a dan type-c ye) bağlayabiliyorken kendi telefonumu bağlayamıyorum. Telefon bilgisayardan güç almıyor bile. Lütfen bir çözüm bulun, uykularımı kaçırdı bu durum.
24 Comments
Yavuz_S23
Expert Level 1
Galaxy A
O zaman konuya odaklanın. Sağa sola laf yetiştirmeye çalışmayın. Madem laf yetiştirmeye çalışıyorsun düzgünce söylersiniz. Artık cevap yazıp konuyu büyütmeyin.
Yavuz_S23
Expert Level 1
Galaxy A
Umarım bundan sonra daha düzgün mesajlar yazmaya özen gösterirsiniz.
replagg
Active Level 5
Galaxy A
Kanka elimden geldigince düzgün yazmaya calisiyorum buranın amacı cozum bulmak senin bu tarz bir sorunun olsa cozum arasan biri gelip,yanlız A24 te hızlı sarj yok dese sorununu cözmuş olurmu.
Bunu bende yaşiyorum oyüzden anlatıyorum
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Servise git usb soketine bakarlar sorun var ise çözerler benim başıma geldi servis geldi
0 Likes
entelferidun
Active Level 1
Galaxy A

aynısını mı yaşıyordun? pc ye bağladığımda şarj almıyor ve pc tanımıyor, aynı kablo ile prizden şarj alabiliyorum. başka bi kablo ile ne şarj ne de usb bağlantısı yapamıyorum

0 Likes