cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy a24 şarjdayken şarj cihazı çok ısınıyor

(Topic created on: 11-12-2024 08:16 PM)
401 Views
meres
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar 3 ay önce aldığım samsung a24 ile orjinal samsung adaptörü nü kullanıyorum.Şarjdayken hızlı şarjda kullanıyorum ve bu esnada adaptör alev alıyor resmen normal şarja geçsem bile ısınması gereken normal seviyenin üstünde hala.Bu konuda yardımcı olur musunuz?Samsungun fabrikasyon hatasımıdır.

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet çünkü zaten anormal bir durum olsa cihaz şarj almayı durdurur otomatik olarak
flora_
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen öyle
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hızlı şarj özellikle de kablosuz hızlı şarj da ısınma çok çok daha fazla artar
meres
Active Level 2
Galaxy A
Yani ne bileyim sonradan arıza filan cıkartmaz degilmi
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hiçbir şey olmaz cihazlar da artık birçok koruma sistemi var olumsuz bir durum olursa zaten sistem bunu senden önce anlar müdahale eder
0 Likes
meres
Active Level 2
Galaxy A
Tamamdır teşekkürler hocam çok sagolun bilgilendirdiginiz icin 🙏
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim kardeşim 😊🙏 sadece tek dikkat etmen gereken adaptörün mümkünse orjinal olsun veya değilse bile PD ve pps destekli markalı bir ürün olsun
flora_
Expert Level 5
Galaxy A
Bu arada bazen sizi ben, kendimi siz yazmış zannediyorum profillerimiz olduğu için hocam kusuruma bakmayın dşaltsşşy
Arıza çıkaracağını düşünmüyorum
Anormal bir durum olsa Tolga abinin dediği gibi cihaz gücü keser otomatik olarak
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Benim telefonda 15 w hızlı şarj desteği var cihaz şarj olurken alev topuna donuyor hiçbir sorun olmadı daha pil sağlığı yüzde 99 hâlâ taş gibi pil
flora_
Expert Level 5
Galaxy A
Ânlık cihaz: aaaa ay üzerinden andromeda galaksisini görebiliyorum çok güzel