One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Telefonumun şarjı 45 50 iken şarja takıyorum batarya da bir sorun oluşur mu? View Post
Telefonumda good lock yok yardım help View Post
Arkadaşlar merhaba navigasyon çubuğu navstar ile şeffaf yaparak kullanan varmı çizgi olarak şeffaf şekilde. Ve bazı uygulamalar da uyumsuz oluyor bunu... View Post
Selamun Aleyküm Ağlar. Bu android 15 için gelistirilen min api 35 sürümlu olan uygulamaları android 13lü telefona yüklemenin bir yolu var mıdir? View Post
Ramim 8gb Ama Arka Planda YouTube Açıktı Bir Tek Ve YouTubea Girince Reload Yaptı? View Post
(Önerisi olan lütfen düşünmeden yazsın lütfen acil çünkü) Selamlar! Kardeşimin a50 telefonu son 3 gündür kendi kendine yeniden başlıyor (direkt ekran... View Post
Arkadaşlar galaxy Tab S8+ One UI7 Güncellemesi alacakmı bilen varmı?A.E.D View Post
Arkadaşlar dünki posta ilave olarak bugün samsungu aradım. Tatmin edici cevaplar verdi AMA; O güncelleme büyük ihtimalle one ui7 güncellemesi çünkü... View Post
Arkadaşlar benim kullandığım samsung music uygulaması oneuı 7 güncellemesi aldı icon değişti birde içeriği değişmiş biraz sizede geldimi View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
21 | |
20 | |
18 | |
18 |
User | Likes Count |
---|---|
943 | |
414 | |
411 | |