cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Store Ödeme yönetimi ekleyememe

(Topic created on: 02-04-2024 03:42 PM)
645 Views
Bilges35
Beginner Level 2
Options
Galaxy A
Merhaba samsung galaxy a32 telefonumda Galaxy store uygulamasında ödeme yöntemine banka/kredi kartlarımdan hiçbirini ekleyemiyorum.
uygulamanın verilerini sıfırladım, teli yeniden başlattım, güncellemeleri yaptım, farklı accountla giriş yaptım ama maalesef sonuç aynı. bankalarımla iletişime geçtim ama bir problem yok, google play storeda kayıtlı olan kartımı deniyorum internet alışverişlerinde sıklıkla kullandığım kartlar yinede ayni sorun.
Samsung tutordan da problem çözücü bir yanıt alamadım, memberse yönlendirdiler.
Hata kodu ektedir. Members yardıma gönderdim, buraya da yazayım dedim.
image

7 Comments
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy A
Kartlarınız kullanıma açıkmı veya bloke olmuş olabilir
0 Likes
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba, kartınız internet alışverişlerine açık mıdır ve herhangi bir kısıt var mıdır acaba? Eğer kart ile ilgili bir sorun yaşamadığınızdan emin iseniz Galaxy Store hesabınızdan uygulamaların güncellemelerini kontrol edin. Sürümü geride kalan Android veya Samsung uygulaması varsa düzgün çalışmamasının sebebi bu olabilir. Güncellemeleri yaptıktan sonra hala olmuyorsa senkronize edilmemiş olabilir. Samsung Cloud hesabınızdan çıkıp tekrar girin ve telefonunuzu yeniden başlatın. Problem devam ediyorsa Samsung Members - Destek kısmından Telefon Taraması yapın ve tüm tesleri tamamlayın. Probleminiz hala devam ediyorsa teknik bir sorun olabilir, Samsung müşteri hizmetlerini arayın.

(Alıntı yaptım)
0 Likes
bilgejpeg
Active Level 3
Galaxy A
hepsini yaptım, int alışverişlerinde de açık
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy A
Hm o zaman samsung dan yardim almak gerekiyor
0 Likes
Galaxy A