Original topic:

Galaxy A51 ,Galaxy F62 Android 12 OneUI4.1 ve Şubat Güvenlik Güncellemesi

(Topic created on: 03-28-2022 03:47 PM)
1276 Views
RecepF
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Samsung ,Galaxy A51 akıllı telefon kullanıcıları içinAndroid 12 tabanlıOne UI 4.1 güncellemesini kullanıma sunmaya başladı. Galaxy A51, One UI 4.0'ı geçerek doğrudan One UI 4.1'e geçtiğinden, bu, cihaz için ilk Android 12 güncellemesidir.

Bu güncelleme birçok yeni özellik ve değişiklik getiriyor. Ne yazık ki, diğer cihazlar Match yamasını alırken Şubat 2022 Android güvenlik yaması ile birlikte geliyor. Samsung'un Şubat güvenlik yaması, sistem güvenliğini ve kararlılığını geliştirmenin yanı sıra 60 güvenlik açığını ve açıkları giderir.

Aynı zamanda, en son güncelleme, genel cihaz performansını artırmak için 9 stok uygulamasını da yükseltti. Ayrıca,A515FXXU5FVC2 yapı sürümü ve yaklaşık 1,9 GB'lık bir paket boyutu ile birlikte gelir. Ayrıca, şu anda BEA ,Vietnam ,Rusya ve Hindistan'da piyasaya sürüldü ancak yakında diğer kullanıcılara ulaşacak.
Ürün yazılımı güncellemesi yalnızca Galaxy A51 LTE için mevcuttur, ancak 5G sürümü de gelecekte bir noktada aynı Android 12 tedavisini alacaktır.

image

Mart ayının başlarında, CheckFirm tarafından Galaxy F62 için E625FDDU2BVB5 PDA yapı numarasını taşıyan büyük bir One UI güncellemesi tespit edildi . Ve şimdi şirket, söz verdiği gibi Galaxy F62 için One UI 4.1 güncellemesini yayınladı.

Güncellemeyi yüklemek için, güncellemeyi yüklemek üzere yaklaşık 2,0 GB'lık bir yazılım paketi

image

11 Comments
Galaxy A
Bilgilendirme için teşekkürler 👍
RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim
0 Likes
Galaxy A
Emeğine Sağlık Kardeşim Paylaşım İçin Tşk Varol
RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim
baypopis
Active Level 3
Galaxy A
Gözlerim dolu dolu okudum yazınızı. Çok uzun zamandır bekliyorum bu güncellemeyi. Umarım bu hafta içinde Tr'ye gelir.
A55Max
Active Level 6
Galaxy A
Şu an yüklüyorum burdan beğenip beğenmediğini yazacağım takipte kalın
DehaAyabakan
Active Level 5
Galaxy A
Nasıl yükledin
0 Likes
A55Max
Active Level 6
Galaxy A
Android 10u erken yüklemek için rusya sürümünü yüklemiştim o yüzden erken geldi sanırım şu an yükledim ilk izlenimimi söylemem gerekirse akıcı çalışıyor yeni özellikler hoş duruyor klavye çok hoş olmuş
0 Likes
baypopis
Active Level 3
Galaxy A
Dostum Ram Plus gelmiş mi
0 Likes