Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
makro kamerayı açınca kumlu gibi flaşı açınca sıkıntı olmuyor ne yapmam lazım flaşı açınca düzeliyor flaşı açmayınca kumlu gibi (cihazım a14) View Post
120Hz ekran, mobil veri wifi karışık kullanım, otomatik parlaklık ile aldığım sonuç. Aslında o süre daha fazla ama hemen yansımıyor. View Post
Xiaomide bulunan bir özellik var kilidi her açtığında ayın farklı bir yerine yakınlaştırıyor ama sadece kilit açınca oluyor. Samsungda böyle bir... View Post
açılır pencere ve edge ayarlarını ayarlamama rağmen whatsapp bildirimleri açılır pencerede görünmüyor kilit ekranında da bildirim geldiğinde ışık... View Post
Ben 4.5 G den 4 G ye geçebilir miyim mobil veri de?Yani Geçilebilir mi? View Post
Samsung çok iyi bir telefon View Post
Önceden yüklediğim uygulamalar kayboluyor bulamıyorum View Post
Oyun oynuyorum, kapanır Birşey indiriyorum, kapanır Uygulama siliyorum, kapanır Ve daha fazlada var Bu sorun hep karşıma çıkıyor, nasıl... View Post
User | Likes Count |
---|---|
775 | |
569 | |
337 | |
276 | |
270 |
User | Count |
---|---|
30 | |
14 | |
12 | |