190710
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-12-2024 08:05 PM in
Galaxy A
Arkadaşlar Galaxy A34 5G için internetten de olur play storedan da olur ikisi için de kaliteli fotoğraf Ve video çekme uygulamaları var mı ücretsiz kullandığınız başarılı olan
3 Comments
KEMSA
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-12-2024 09:40 PM (Last edited 08-12-2024 09:41 PM ) in
Galaxy A
İyi akşamlar
Galaxy a34 5G için sadece Galaxy store'da bulabileceğiniz uygulamalar var, bunun yanında Google gcam kamera go uygulaması var ama o da herhangi bir ekstra özelliği olan bir uygulama değil, kameranızın sensörü ne ise(a34 5G 1/2 inch sensör özelliğine sahip yani yarım inç)ve kameranızın almış olduğu fotoğrafın daha üstününü herhangi bir kameranın yazılımı ile alamıyorsunuz, ayrıca önemli olan telefonda api 2 kilidi olduğu için herhangi bir telefon uygulamasına ait kamera APK sınıf bir fotoğraf makinesi uygulaması yüklenmiyor,play Store'dan ve Samsung Store'dan yüklediğiniz uygulamaların hiçbiri de kameranız kadar güzel çekmiyor.
Ben de meraklısıyım yüzlerce seçenek denedim maalesef sonuç negatif bilginize.
İyi akşamlar sağlıklı kalın.
Galaxy a34 5G için sadece Galaxy store'da bulabileceğiniz uygulamalar var, bunun yanında Google gcam kamera go uygulaması var ama o da herhangi bir ekstra özelliği olan bir uygulama değil, kameranızın sensörü ne ise(a34 5G 1/2 inch sensör özelliğine sahip yani yarım inç)ve kameranızın almış olduğu fotoğrafın daha üstününü herhangi bir kameranın yazılımı ile alamıyorsunuz, ayrıca önemli olan telefonda api 2 kilidi olduğu için herhangi bir telefon uygulamasına ait kamera APK sınıf bir fotoğraf makinesi uygulaması yüklenmiyor,play Store'dan ve Samsung Store'dan yüklediğiniz uygulamaların hiçbiri de kameranız kadar güzel çekmiyor.
Ben de meraklısıyım yüzlerce seçenek denedim maalesef sonuç negatif bilginize.
İyi akşamlar sağlıklı kalın.
190710
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-12-2024 09:41 PM in
Galaxy A
Galaxy storedan hangileri var hangilerini önerirsiniz
KEMSA
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-12-2024 09:45 PM (Last edited 08-12-2024 09:46 PM ) in
Galaxy A
Kesinlikle hiçbirini önermem hepsini denedim ,Samsung Galaxy a345g'nin kamerası store'daki uygulamaların hepsinden çok güzel ben tam anlamıyla bir fotoğraf meraklısıyım birçok telefonun kamerasını denedim güzel olanlar da var Galaxy a345g'nin kamerası vasat bir kamera en azından 30 saniyelik gecikme ile çekme özelliği yok sonsuz açık deklanşör özelliği yok, sensörü daha büyük olan kameralarla daha net resimler ve daha güzel videolar alabilirsiniz örneğin sensör ölçüleri 1/1.56 inch olan telefonlar var fiyatları da makul tabii ki almadan önce incelemek lazım bir fotoğrafı da çektiğiniz zaman deneme yaparken uzaktaki yazıları çekildiği zaman yaklaşınca ne kadar netse kamera o kadar güzel çeker uzaktaki yazılar yaklaştırınca flu oluyorsa o kamera yaramaz telefon kameraları ile ilgili başka bilgileri isterseniz verebilirim.