cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A21s Dokunmatik Sorunu😭

(Topic created on: 11-28-2020 06:50 PM)
13150 Views
keremyesil
Active Level 7
Options
Galaxy A

Samsung'tan tek isteğim A21s'e bir düzeltme güncellemesi birçok sorunu var cihazın One UI 2.5 güncellemesini de istemiyorum ama nolursunuz bi düzeltme güncellemesi gönderin 

CİHAZDAKİ SORUNLAR 
1- DOKUNMATİK SORUNU (BU ÇOK CİDDİ BİR SORUN RESMEN TELEFON BASMIYOR)
2-ONE UI OPTİMİZE DEĞIL ÇOK KASIYOR
3- YÜZ TANIMA HİÇ İYİ DEĞIL EL ATILMASI LAZIM
LÜTFEN BUNU SAMSUNG YETKİLİLERİ GÖRSÜN CİHAZI SERVİSE GÖTÜRDÜM AMA YAZILIMSAL SORUN DEDİLER NOLUR GÖRÜN ŞU SORUNLARI DÜZELTİN❤ 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba greenboys,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için ayrıca teşekkürler. Sizlerden gelen geri bildirimleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Dokunmatik sorunu ve donma durumunu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

11 Comments
keremyesil
Active Level 7
Galaxy A
@Alfatürk kardeşim sende eğer ulaşabilirsen yetkililere bu sorunlardan bahsedermisin gerçekten çok bıktırdı bu sorunlar
0 Likes
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Bende Samsung Galaxy A21s kullanıyorum. Telefon yere konulunca dokunmatik zor işliyor ama ele alınca hiçbir sıkıntı yok. Ama bende One UI kasmıyor. Ayrıca yüz tanımayı da kullanmıyorum. Yani yüz tanıma iyi olmayabilir hiçbir fikrim yok çünkü daha yüz tanımayı hiç kullanmadım. Ben telefonu 3000₺ ye aldım bence telefon 3000₺ etmez.
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
vergiden istifade edip birazda daha fazla kazanmak için uçurdular fiyatları benim cihaz 1250 yi zor görüyordu şimdi 2275 den aşağı inmiyor
keremyesil
Active Level 7
Galaxy A
gerçekten 3000 tl etmez
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
bende kaç kere güncelleme talep ettim nafile hayır zamanında telefon deyince aklıma cidden samsung gelirdi böyle bir markanın bu hale gelmesi çok şaşırtıcı cidden
0 Likes
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Arkadaşlar bence dokunmatik konusu donanımsal yani Samsung Galaxy A21s' in ekranından. Bence isteselerde düzeltemezler düzeltmek için telefonları toplatmaları gerekiyormuş gibi geliyor bana.
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
biraz donanımsal birazda yazılımsal sadece biri demek yanlış olur bence
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Doğrudur.
0 Likes
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Zaten ben test yaptım sıkıntı yok ama telefonu ele almayınca yani yere koyup oynayınca dokunmatik işliyor ama zor işliyor yani bir tuş için 4 5 kere bastığımı bilirim.